Επιστροφή Μαχητών (Γεμίζουν το πέταλο με Απόλλωνα)


Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης ανακοίνωσαν πριν από λίγο την απόφασή τους να επιστρέψουν στα γήπεδα. Η απόφαση ισχύει για τα εντός έδρας παιχνίδια και η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο ματς με τον Απόλλωνα... (Διαβάστε όλες τις αποφάσεις)

Η ανακοίνωση

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου  μετά από κάποια νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν σε ότι αφορά την κάρτα οπαδού συγκάλεσε τα μέλη του σε τοπικές συναντήσεις για να αποφασισθεί τι μέλει γενέσθαι. Αφού αφουγκραστήκαμε τις απόψεις του κόσμου μας, τα θέλω του και τα νέα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας πήραμε τις δικές μας αποφάσεις.
Τα σημεία που μας ανάγκασαν να δούμε πως προχωράμε ήταν τα εξής :

Η εγκατάλειψη της ιδέας για δημιουργία της κάρτας οπαδού τουλάχιστον για την φετινή χρονιά η οποία αποδείχτηκε μη εφαρμόσιμη πριν καν την γένεση της και ότι πλήγωσε ήδη το ταλαιπωρημένο άθλημα με τις μαζικές αποχές του κόσμου.
Οι κινήσεις των ανθρώπων του Δ.Σ της ομάδας μας οι οποίοι μας κάλεσαν και διαβουλεύτηκαν μαζί μας άκουσαν και υιοθέτησαν πολλές από τις προτάσεις και λύσεις τις οποίες τους προτείναμε.

Εμείς με την δική μας σειρά χαιρετούμε την στάση αυτή και τον σεβασμό που έδειξαν στον κόσμο της Ανόρθωσης, τον κόσμο της Προσφυγιάς με την αισθητή μείωση των εισιτηρίων και την δημιούργια ελκυστικών πακέτων. Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτό θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο στο Αντ. Παπαδόπουλος για να το καταστήσουμε ξανά απόρθητο φρούριο.

Ο Παν.Συ.Φι μετά απ’ όλα αυτά ανακοινώνει την επιστροφή του στα τσιμέντα, εκεί που μεγάλωσαν τα παιδιά όλων μας, εκεί που περιμέναμε κάθε εβδομάδα για να δώσουμε την ψυχή μας για το μεγαλείο του Φοίνικα. Η επιστροφή μας αφορά όλους τους ΕΝΤΟΣ έδρας αγώνες της ομάδας για οποιονδήποτε θεσμό. Για την ολική επιστροφή όλα θα εξαρτηθούν από την στάση όλων των φορέων του αθλήματος κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου. Ο αγώνας ενάντια στον τρομονόμο θα συνεχιστεί κανονικά από εκεί που μόνο εμείς ξέρουμε καλύτερα. Το Νότιο πέταλλο δεν θα είναι πλέον βουβό αλλά θα σφύζει από ζωή, από νεολαία, από ΜΑΧΗΤΕC.

Καλούμε τα μέλη μας και τον υπόλοιπο κόσμο όπως κατακλύσουν το Αν. Παπαδόπουλος στα επόμενα τρία εντός έδρας συνεχόμενα ντέρπι αγοράζοντας είτε μεμονωμένα εισιτήρια, είτε πακέτα εισιτήριων, είτε εισιτήρια διαρκείας για το δεύτερο μισό της σεζόν. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας από τα καθορισμένα σημεία προπώλησης και από τα ταμεία του γηπέδου. Απ’ όπου και να επιλέξετε να αγοράσετε το εισιτήριο σας πρέπει να προσκομίσετε την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του Παν.Συ.Φι που θα αφορά εισιτήρια για το Νότιο πέταλο.
Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα ελκυστικά πακέτα για τα επόμενα τρία παιχνίδια, για μεμονωμένα και για διαρκείας :

Πακέτα τριων αγώνων :
Κανονικά εισιτήρια: €25 και για τα τρία παιχνίδια
Μαθητικά / φοιτητικά / στρατιωτικά εισιτήρια: €10 και για τα τρία παιχνίδια

Μεμονωμένα εισιτήρια :
Κανονικά εισιτήρια: €10 για κάθε παιχνίδι
Μαθητικά / φοιτητικά / στρατιωτικά εισιτήρια: €5 για κάθε παιχνίδι

Εισιτήρια διαρκείας :
Κανονικά εισιτήρια: €85 (Νότιο πέταλο)
Μαθητικά / φοιτητικά / στρατιωτικά εισιτήρια: €50 (Νότιο πέταλο)

Τέλος τονίζουμε σε όλους και σε όποιον έχει διαφορετικό σκοπό από την γραμμή του Παν.Συ.Φι η οποία ξεκάθαρα θα στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών που τιμούν την φανέλα με τον Φοίνικα στο στήθος και την Ιστορία του Σωματείου μας ότι ομάδα ασφαλείας του Παν.Συ.Φι, η οποία θα επιβλέπει τις ενέργειες των μελών μας τόσο μέσα όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, θα επεμβένει δυναμικά για την αποτροπή δυσάρεστων καταστάσεων που θα ζημιώσουν την ομάδα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο Παν.Συ.Φι δεσμεύεται να τιμωρά παραδειγματικά αυτούς που δεν θα ακολουθήσουν την γραμμή του, μέχρι και με διαγραφή, κάτι που δεν δίστασε να κάνει στο παρελθόν και μάλιστα να το δημοσιοποιήσει.

Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Με εκτίμηση                              
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια