Η ώρα του κόσμου, η ώρα των ΜΑΧΗΤΩΝ


Μετά την ήττα από την ΑEΛ κοιτάζοντας το πρόγραμμα αλλά και την βαθμολογία τα πράγματα είχαν αρχίσει να φαίνονται δύσκολα!  

Το 4×4 ήταν ίσως η μόνη διέξοδος  για  την ηρεμία στην ομάδα.  Ήταν η μόνη λύση για να μείνεις μέσα στο παιχνίδι. Η αντίπαλοι σου έπιαναν αποτελέσματα ενώ εσύ όχι. Μοναδική δικαιολογία η καινούρια ομάδα και τα 4 δύσκολα εκτός παιχνίδια.

Πλέον οι νίκες επί Οθελλο, Σαλαμίνα, Εθνικό και Δόξας ήταν η λύση. Εγώ στο μυαλό μου υπολόγιζα ότι με ένα μάζεμα 10 πόντων και πάλι θα έπρεπε να ήμασταν ευχαριστημενοι. Τελικά ο "μικρός" στόχος επιτεύχθηκε μπήκαμε για τα καλά στην διεκδίκηση μιας θέσης στην 6αδα και προσδοκούμε και βλέπουμε ακόμα πιο ψηλά.  Επόμενη τετράδα αγώνων με 4 σούπερ ντέρμπι και ενα πολύ δύσκολο αγώνα στο ΓΣΖ με την AEK.

Επόμενο γκρουπ αγώνων με 3 σούπερ ντέρμπι και μια δύσκολη έξοδο στο ΓΣΖ. Με μια συγκομιδή της τάξεως τον 6-7 βαθμών θα θεωρηθεί κατ' εμένα θετικό πρόσημο. Ίσως ο στόχος θα έπρεπε να ήταν πιο ψήλος άλλα κρατάω τις επιφυλάξεις μου και τα άλλα οσο περισσότεροι είναι εννοείται καλοδεχουμενοι.

Αυτοί οι αγώνες μπορούμε να τους αναλύσουμε και να τους χωρίσουμε και σε δυο γκρουπ. Τα δυο πρώτα ματς με τους πρωτοπόρους και ακολούθως τα άλλα δυο με αντιπάλους με τους ίδιους στόχους μαζί σου.

Αν κερδίσεις ένα από τα δυο με τους πρώτους μπορείς να έχεις και ισοπαλία σε ένα από τα δυο τα επόμενα. Αν όμως η συγκομιδή ανέρχεται σε μηδέν , ένα ή δυο βαθμούς τότε το 2Χ3 επιβάλλεται με Ομόνοια και ΑEK αντίστοιχα.

Υ.Γ Έφτασε η ώρα του κόσμου και των ΜΑΧΗΤΩΝ. Έφτασε η ώρα το ΠΑΠ να γίνει και πάλι καμίνι.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

του Ανδρέα Χριστοδούλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια