ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ: AΝΟΡΘΩΣΗ - Αναγέννηση 3-1


Αμφίρροπη η αναμέτρηση στο Θεμιστόκλειο όπου η Ανόρθωσις επικράτησε με 3-1 της Αναγέννησης.

Στο πρώτο σετ η Ανόρθωσις είχε συνεχώς ένα ελαφρύ προβάδισμα αλλά η ομάδα της  Δερύνειας κατάφερε και έπιασε την Ανόρθωση στο 23-23 παρά το γεγονός ότι βρισκόταν συνεχώς πίσω στο σκορ. Πήρε και το σετ 25-23 με δύο λάθη της Ανόρθωσης (δύο άουτ επιθέσεις).

Στο δεύτερο σετ ο αγώνας ήταν στην αρχή συναρπαστικός με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ όμως η Αναγέννηση με ένα ξέσπασμά της ξέφυγε 20-15, μια σημαντική διαφορά που δεν εκμεταλλεύτηκε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα η Ανόρθωσις να ισοφαρίσει σε 23-23 με μια αντεπίθεση διαρκείας πήρε το σετ με 26-24 χάρις στα τρία πετυχημένα μπλοκ του Σιέφερντ που κατάφερε να σταματήσει τον Βάργκας.

Το τρίτο σετ ήταν εξίσου συναρπαστικό με τις συνεχείς εναλλαγές στην πρωτοπορία του σκορ. Η Αναγέννηση Δερύνειας στο ίδιο ακριβώς σημείο όπως και στο προηγούμενο σετ έκανε την αντεπίθεση της και ξέφυγε 20-16. Μια διαφορά που και πάλι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί αφού η Ανόρθωσις ισοφάρισε 22-22. Στο σημείο αυτό άρχισε και πάλι η δράση του Σιέφερντ στο μπλοκ (24-22) και ένας άσσος του Γεωργίου το σετ πήγε στην Ανόρθωση 25-23.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωσις ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε 14-8, όμως η Αναγέννηση πλησίασε στο 14-13 ξαναμπαίνοντας ουσιαστικά στη διεκδίκηση του σετ αλλά η Ανόρθωσις με τρείς άσσους στο σερβίς επανέφερε τη διαφορά στους 6 πόντους (20-14) για να πάρει το σετ με 25-21 και την πολύ σημαντική νίκη με 3-1.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια