Εθνικός - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-0 (βίντεο)



Δυο βαθμούς πέταξε στο «Δασάκι» η Ανόρθωση με το 0-0, που δυσκολεύουν τη ζωή της σε ότι αφορά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο που ψάχνει. Είχε χαμένο πέναλτι, αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει.

Διάθεση υπήρξε, πάθος υπήρξε, τα γκολ όμως έλειψαν από το πρώτο μέρος στο «Δασάκι». Η Ανόρθωση είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, με εκφραστές τους Κάλβο, Μακρή και Γκονσάλβες ενώ καλύτερη στιγμή ήταν το σουτ του Αμπουρτζάνια στο 35’ που έσωσε ο Βαλβέρδ. Ο Εθνικός είχε κινητήριο μοχλό τον Πιτσέλι και όποτε μπορούσε δημιουργούσε καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Η Ανόρθωση είχε διάθεση να πιέσει και στην επανάληψη, όμως βρήκε μπροστά της ένα τοίχος από την άμυνα του Εθνικού. Χαρακτηριστική η φάση του 61’ όταν ο Κάλβο έκανε το φαλτσαριστό σουτ με τον Ταλ να διώχνει στη γραμμή. Ο Ισπανός είχε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με πέναλτι στο 75’ μα το σπατάλησε με εκτέλεση «Πανέγκα» που ο Βαλβέρδ έπιασε με άνεση.

Ο χρόνος πλέον κυλούσε εις βάρος της Ανόρθωσης, ο Πάους δεν έκανε ούτε μια αλλαγή να φρεσκάρει την ομάδα και οι όποιες ευκαιρίες σπαταλήθηκαν για να παραμείνουν το 0-0.

11αδα: Καμίνσκι, Νούχου, Δημητρίου, Χόλγκερσον, Μάκος, Μαϊσουράντζε, Λαΐφης, Αμπουρτζάνια, Μακρής, Κάλβο, Γκονσάλβες

Κίτρινες Κάρτες: Χόλγκερσον.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια