ΦΟΥΤΣΑΛ: ΑΕΚ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ


Τον -θεωρητικά- ευκολότερο αγώνα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου δίνει η φουτσαλική Ανόρθωση, βρίσκοντας απέναντι της μια ομάδα από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όντας τυπικά φιλοξενούμενη, η «Μεγάλη Κυρία» θα αντιμετωπίσει αύριο Πέμπτη την ΑΕΚ με το τρίποντο να αποτελεί αυτοσκοπό ούτως ώστε η ομάδα να μπει με την καλύτερη ψυχολογία στην τελευταία τριάδα αγώνων-φωτιά. Ο εν λόγω αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί και ένα τεστ με φόντο την τελική τετράδα του κυπέλλου μιας και οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στην κληρωτίδα περί τα τέλη του τρέχοντος μηνός.


Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Ανόρθωση κυριάρχησε εντούτοις χρειάστηκε το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης προκειμένου να πάρει οριακή νίκη με 2-1 απέναντι στους Λαρνακείς. Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο κιόλας λεπτό, λίγο η δυστοκία και λίγο το σκληρό παιχνίδι ως μοναδικό όπλο αντίστασης που είχαν να παρατάξουν οι κιτρινοπράσινοι, κράτησε την αγωνία μέχρι τα τελικά στάδια της αναμέτρησης. Χιούγκο Μάρτινς και Σέρτζιου Ντακότ είχαν δει δίκτυα στην μάχη της 6ης αγωνιστικής και αναμφίβολα θα επιδιώξουν να πρωτοστατήσουν και στην αποψινή αναμέτρηση.

Λόγω του εκτός έδρας χαρακτήρα της αναμέτρησης, δικαίωμα εισόδου έχουν περιορισμένος αριθμός φίλων της Ανόρθωσης κατ’ όπιν πρόσκλησης. Το anorthosis24.net θα βρίσκεται στο «Κίτιον» ώστε να σας μεταφέρει τα τεκταινόμενα με το πρώτο σφύριγμα να ακούγεται στις 20:00 μετά από κοινό αίτημα των δύο ομάδων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια