Η «αλεπού» έχει όνομα και λέγεται Μακρής


Σαμπάλα, Ιακοβένκο και Γκονσάλβες…αυτούς χαρακτήρισε ως αλεπούδες ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης Φαν Λέουβεν. Υπενθιμύζουμε  πως ο Σαμπάλα δεν συνεχίζει στην ομάδα ο Ιακοβένκο είναι τραυματίας και μόλις τώρα ήρθε στην ομάδα ο Γκονσάλβες.


Αυτός όμως που δικαιώνει μέχρι στιγμής τον χαρακτηρισμό της αλεπούς, έστω και να ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής δεν το είπε είναι ο Αντρέας Μακρής. Ο νεαρός επιθετικός της Ανόρθωσης παιχνίδι με παιχνίδι κερδίζει τις εντυπώσεις.

Αγωνιστική με αγωνιστική δικαιώνει τους πάντες που πίστεψαν στο πρόσωπο τους και στις ικανότητες του. Δεν καταλαβαίνει τίποτα και προσπαθεί να τρελάνει κόσμο με τις επιδόσεις του.  
Πέτυχε άλλο ένα τέρμα χθες κόντρα στον Οθέλλο και έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος Κύπριος σκόρερ με διαφορά δυο τερμάτων από τον δεύτερο Γιώργο Κολοκούδια ο οποίος βρίσκεται στα επτά.

Ο 20χρονός επιθετικός κρύβεται στην περιοχή σαν αλεπού και κτυπά στην κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα ξέρει ακριβώς που θα στηθεί για να πάρει μια σέντρα (βλ. γκολ με την ΑΕΛ) ή ακόμη για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του για να πετύχουν αυτοί κάποιο γκολ.

Το μέλλον ανήκει στον Αντρέα Μακρή και σίγουρα η παρουσία του από την Ανόρθωση θα τον βοηθήσει αρκετά στο να γίνει ακόμη πιο καλύτερος και πιο έμπειρος αφού έχει όλα τα φόντα τόσο ο ίδιος αλλά και η ομάδα στην οποία αγωνίζεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια