Δεν έχασε την ευκαιρία...



Έξι διεθνείς ποδοσφαιριστές διαθέτει η Ανόρθωση στους Παίδες U17 και ως εκ τούτου ο Αντρέ Πάους δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία και να μην παρακολουθήσει κάποιους εξ αυτών αγωνιζόμενους στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το λουξεμβουργο.

Συγκεκριμένα, είχαν κληθεί από τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Πάμπο Πίττα, οι Δημήτρης Δημητρίου, Φάνος Λαζαρίδης, Δημήτρης Πεσκίας, Λοΐζος Πούννας, Θεόδωρος Νέστωρος και Χρίστος Χατζηπασχάλη.

Ο Ολλανδός τεχνικός της "Κυρίας" βρέθηκε στο Κοινοτικό Στάδιο Ορμήδειας, όπου μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Γιώργο Μαρκίδη, αλλά και τον Κύπρο Μούζουρο, είδαν τους τέσσερις εξ αυτών, Λαζαρίδη, Πεσκία, Ππούνα και Νέστωρος, να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα, με τον πρώτο μάλιστα να βγάζει φουλ 90λεπτο.

Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Χατζηπασχάλη, ενώ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Δημητρίου.

Θυμίζουμε ότι ο Αντρέ Πάους είχε βρεθεί στην προπόνηση των μικρών τμημάτων της Ανόρθωσης πριν από λίγο καιρό και είχε μιλήσει με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τονίζοντάς τους ότι είναι υπό παρακολούθηση και πως δεν αποκλείεται σύντομα να προωθήσει και κάποιους εξ αυτών στην ανδρική ομάδα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια