Μήτρου: "Οι μεταγραφές θα γίνονται από τον Τ.Δ και τον προπονητή"


Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Μαρίνος Μήτρου.

Για τον προγραμματισμό…

«Βρισκόμαστε στο στάδιο εξεύρεσης τεχνικού διευθυντή. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε νεότερα. Η άποψη του προπονητή, όμως, για το υφιστάμενο ρόστερ έχει πιο μεγάλη σημασία. Γνωρίζει τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών αλλά και ποιοι μπορούν να βοηθήσουν».

Για το ποιος θα κάνει τις μεταγραφές…

«Οι μεταγραφές θα γίνονται από τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή. Θα πρέπει να υπάρχει αγαστή συνεργασία. Ο τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να έχει να προεπιλέξει κάποιους ποδοσφαιριστές, όμως αυτός που καλείται να τους χρησιμοποιήσει είναι ο προπονητής, άρα θα πρέπει να έχει ρόλο».

Για το ότι ο κ.Πουλλαΐδης δεν έκανε καμία αναφορά στον κ. Φαν Λέουβεν στη χθεσινή του γραπτή δήλωση…

«Ο κ. Φαν Λέουβεν έχει φύγει από την Ανόρθωση και δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μας να κατηγορούμε και να απευθύνομε χαρακτηρισμούς. Μας βοήθησε, τον βοηθήσαμε όμως η Ανόρθωση έκανε τις επιλογές της και προχωράμε».

Για το θέμα με τον Τιμούρ Κετσπάγια…

«Δεν έγινε πρόταση στον Τιμούρ και η διοίκηση από τη πρώτη στιγμή κράτησε μια μετριοπαθή στάση. Δεν θελήσαμε να γεννήσουμε προσδοκίες στον κόσμο».

Για το χειρισμό της διοίκησης σε αυτό το θέμα…

«Θα μπορούσαμε να χειριστούμε καλύτερα το θέμα Τιμούρ. Η διοίκηση θεωρεί πως η καλύτερη επιλογή ήταν να παραμείνει πιστή στο πλάνο και στο μοντέλο που είχε εξαγγείλει από πέρσι. Ο προπονητής είχε τη στήριξη και τη συμπαράσταση του κόσμου. Και από πλευράς διοίκησης υπάρχει πλήρης ικανοποίηση για το έργο του κ. Πάους».

Για τον Κάλβο…

«Είναι ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας. Ήταν από τους στυλοβάτες της πορείας της ομάδας και ενδεχομένως το συμβόλαιο του να επεκταθεί και μετά το 2016».

Για τον Καμίνσκι…

«Έφυγε τα ξημερώματα για το Βέλγιο. Ξεκινά προετοιμασία στα μέσα Ιουνίου με την ομάδα του. Ο ίδιος μας έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ανόρθωση».

Για τον Γκονσάλβες…

«Υπάρχει ρήτρα για την αγορά των δικαιωμάτων του, όμως είναι ένα ψηλό ποσό. Θα μετρήσει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Έγινε μια συζήτηση και δεν θα ήθελα να την εξωτερικεύσω. Θα πρέπει να δούμε και το οικονομικό που είναι ένας σημαντικός παράγοντας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια