Το σκεπτικό της αλλαγής των Ολλανδών και επιλογή Κετσπάγια


Ο πρόεδρος έφτασε σε αυτή την απόφαση να μιλήσει και να έρθει σε επαφή με τον ζωντανό θρύλο της ομάδας μας μετά από δύο γεγονότα.  


Το πρώτο είναι ότι ο Τιμούρ νιώθει επιτέλους την Ανόρθωση να στέκει σε γερά θεμέλια με παίχτες πληρωμένους και διοικητική σταθερότητα. Όπως επίσης και η μακρόχρονη απουσία του από τους πάγκους κάνει κακό και για την δικιά του καριέρα.

Δεύτερον στο μοντέλο όπου βασίστηκε ο κύριος Πουλαιδης και στήριξε.  Ενώ το όλο πρότζεκτ είχε αποτέλεσμα η ομάδα έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο έβγαλε ποδοσφαιριστες ενώ μια δυο περιπτώσεις "τελειωμένων" ποδοσφαιριστων τους "ανάστησε". Ολα αυτα από δύο καινούριους ανθρώπους για τα κυπριακά δεδομένα. Δύο ανθρώπους γεμάτους όρεξη για δουλειά. Όλα καλά και Αγια. Γιατί όμως να μην συνεχιστεί όλο αυτό;

 Όλο αυτό γίνεται γιατι οι δύο τους δεν μπορούν πλέον να συνυπάρξουν. Εκεί όπου ο Λεουβεν δεν θέλει πλέον τον Παους και ο δευτερος ζητά πλέον λόγο στην ανάπτυξη του πρότζεκτ. Και οι δύο με τα δίκια τους. Αλλά το γυαλί φαίνεται να έχει ραγίσει.

Και κάπου εδώ έρχεται η αυριανή συνάντηση.  Αν θα καρποφωρισει θα το ξέρουμε σύντομα.  Τα γεγονότα είναι προ των πυλών. Το μόνο σίγουρο ότι και να τους φωτίσει ο Θεός να είναι μόνο για το καλό της Ανόρθωσης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια