Ναι ! Ο Πουλλαϊδης "παίζει" μόνος του



ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Είναι δεδομένο ότι έχουμε να κάνουμε με έναν πολλά εξηγημένο πρόεδρο - άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που ξεκίνησε που το μηδέν και μεσουρανεί οικονομικά στην Μέση Ανατολή.  


Έναν άνθρωπο που για να φτάσει ως εδώ πρέπει να ακολούθησε εκατομμύρια πρότζεκτ - πλάνα στην ζωή του.  100% επιτυχία αποκλείεται να είχε αλλά για να τα κατάφερε πάει να πει ότι είχε τεράστιο ποσοστό επιτυχίας.  Πέρσι ξεκίνησε ένα πλάνο όχι τόσο επαγγελματικό αλλά πιο πολύ για την αγάπη του προς την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο.

Κάτι σαν απωθημένο. Κάτι σαν εξιλέωση της απουσίας του για τόσα χρόνια. Το συγκεκριμένο πλάνο ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά από τους Λεουβεν και Παους μέχρι που το γυαλί ράγισε μεταξύ των δύο. Δύο επιλογές. Η τερματισμός του πλάνου = αποτυχία ή συνέχεια του με έναν εκ των δύο.

Κάπου εδώ μπλέκεται και η υπόθεση Τιμούρ. Σίγουρα υπήρξε δεν το αμφισβητεί κανένας ούτε ο ίδιος ο κ. Πουλαιδης. Ίσως και χωρίς να ξέρουμε ο Τιμούρ να ζήτησε μπάτζετ πρωταθλητισμου καθώς δεν είναι πλέον σε θέση ούτε ο ίδιος να ρισκάρει την καριέρα του με πρότζεκτ και τριετές πλάνα.

Κάπου εδώ ήταν το δίλημμα. Επιμένω και είμαι σίγουρος ότι η απόφαση για συνέχεια της συνεργασίας με Παους είναι αποκλειστικά στην τυφλή εμπιστοσύνη της συνέχειας αυτού του πλάνου.
Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν στα οικονομικά ο πρόεδρος δεν "έπαιζε" μόνος του και είχε λίγη βοήθεια από τους δήθεν επιφανείς Ανορθωσιατες. Ίσως εκεί γινόταν με μια παράκαμψη του σχεδίου και ρισκάρεις στο μπάτζετ πρωταθλητισμου.  Τώρα και να θέλεις δεν μπορείς.

Ο πρόεδρος παίζει μόνος του και τα πράγματα είναι δύσκολα. Την στήριξη προς τον Παους την θεωρώ δεδομένη από όλους μας και το ότι η επιθυμία μας για επιστροφή του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Τιμούρ παίρνει και πάλι παράταση ας μην γίνει παράγοντας μουρμούρας και αρνητικού σχολιασμού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια