Πάους: "Έχω καλό προαίσθημα"



Είναι το πρόσωπο των ημερών στην Ανόρθωση και βρίσκεται στο επίκεντρο. Θα μείνει, θα φύγει κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Σήμερα ο Αντρέ Πάους έχει συνάντηση με τον πρόεδρο  Χρίστο Πουλλαΐδη για να μιλήσουν για το μέλλον του. 

Άγνωστο τι θα του ανακοινώσει και αν θα του ανακοινώσει κάτι. Το Themasports μίλησε με τον Ολλανδό τεχνικό μετά τη διακοπή της χθεσινής Διάσκεψης Τύπου και τον ρωτήσαμε να μας πει για το μέλλον του.

Διαβάστε τι λέει για τον Τιμούρ Κετσπάγια αλλά και τον Τεντ Φαν Λίουεν…

Κύριε Πάους ο κόσμος περιμένει με αγωνία να μάθει για το μέλλον σας στην Ανόρθωση. Τι μπορείτε να μας πείτε;
«Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Ότι ξέρετε ξέρω. Υπάρχουν ακόμη δυο μέρες. Πριν το παιχνίδι δεν είπαμε κάτι γιατί έπρεπε να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Ο πρόεδρος ήρθε στην προπόνηση, μίλησε στους παίκτες  για το παιχνίδι και μόνο γι’ αυτό ήμασταν συγκεντρωμένοι».

Θα έχετε συνάντηση με τον πρόεδρο;
«Πιθανότατα ναι, αλλά ακριβώς πότε ακόμη δεν ξέρω». (Η συνάντηση θα γίνει σήμερα Δευτέρα)

Θέλετε να μείνετε και το έχετε πει αρκετές φορές. Έχετε ακούσει τα περί Τιμούρ Κετσπάγια;
«Φυσικά και θέλω. Ναι, τα άκουσα. Είμαι ο Αντρέ Πάους και είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Νομίζω το τι έκανα αυτή την χρονιά αισθάνομαι ότι ήταν καλό για τον σύλλογο και την ομάδα. Έχω πάντα ένα καλό προαίσθημα. Είναι απόφαση του συλλόγου πλέον. Για μένα είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω κάτι και απλά περιμένω. Σε δυο μέρες φεύγω για Ολλανδία».

Με τον Τεντ Φαν Λίουεν μιλήσατε τις τελευταίες μέρες;
«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια