Ανοίγει αύριο το μεταγραφικό παράθυρο για την Ανόρθωση



Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που διανύουμε για την Ανόρθωση, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις που πηγάζουν από το στρατόπεδο των κυανολεύκων.

Για την «Κυρία» η αυριανή μέρα, πέρα από το άνοιγμα της «αυλαίας» για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, σηματοδοτεί και την έναρξη της προσπάθειας για τη νέα σεζόν, καθώς οι παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ θα περάσουν από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις. Ακολούθως, μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας.

Ο Σταν Φαλκς, σε συνεργασία με τον Αντρέ Πάους και με τη διοίκηση, έχουν καταλήξει σε ορισμένους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Έγιναν επαφές και με κάποιους ποδοσφαιριστές, και οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, με τους διοικούντες την εταιρεία να λένε πως μπορεί ακόμη και στις επόμενες ώρες να έχουμε ανακοίνωση, ή ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρεις ποδοσφαιριστές είναι «κλειστοί» και την 1η Ιουλίου, θα αποκαλυφθούν και τα ονόματά τους. Ο λόγος που δεν υπήρχε ανακοίνωση ακόμη, έχει να κάνει και με το γεγονός πως τα συμβόλαια των παικτών που τα έχουν βρει με τη διοίκηση της Ανόρθωσης, λήγουν σήμερα, 30 Ιουνίου, οπότε από αύριο θα είναι ελεύθεροι να… ντυθούν στα κυανόλευκα κι επίσημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια