Μάνατζερ Λεοζίνιο: "Έχουμε προτείνει τον Λεοζίνιο αλλά δεν πήραμε απάντηση αν την ενδιαφέρει'



Πριν από περίπου 1,5 μήνα είχε βγει προς τα έξω ότι ο Λεοζίνιο προτάθηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετρά 125 συμμετοχές και 30 γκολ με τη φανέλα της Καλλονής. Εξαιρετικά στατιστικά για ένα επιτελικό μέσο που ξέρει να δίνει ασίστ, να μοιράζει παιχνίδι και να σκοράρει.

Χθες, το όνομα του 29χρονου μεσοεπιθετικού έκανε και πάλι την εμφάνισή του. Συγκεκριμένα, η ελλαδική ιστοσελίδα «Contra» δημοσίευσε ότι η Ανόρθωση είναι κοντά στον Λεοζίνιο, ο οποίος δεν τα βρίσκει με την Καλλονή. Από πλευράς Ανόρθωσης επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή, όμως ταυτόχρονα σχολίασαν ότι δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση αυτή.

Και όπως φαίνεται, έτσι έχουν τα πράγματα. Διότι το «Goal» επικοινώνησε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, τον Βέλα Τζούνιορ, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος: «Έχουμε προτείνει τον Λεοζίνιο στην Ανόρθωση αλλά ποτέ δεν πήραμε απάντηση από την ομάδα αν την ενδιαφέρει ή όχι ο ποδοσφαιριστής. Δεν ξέρω αν τώρα υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, όμως κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας».

Αυτή την περίοδο ο Λεοζίνιο είναι σε επαφές με την Καλλονή για το αν θα παραμείνει ή όχι. Όπως δημοσιεύτηκε, δέχθηκε πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως δεν αποκλείεται να μην του προσφέρθηκε το ποσό που περίμενε.

Ο ατζέντης Βέλα Τζούνιορ, στην κουβέντα που κάναμε, μας είπε ακόμα για τον Λεοζίνιο: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα». Δείχνοντας με την τοποθέτησή του, ότι ίσως να ήρθε η ώρα για να κάνει ο πελάτης του ένα βήμα παραπάνω. Η Ανόρθωση πάντως είναι ένας πιθανός προορισμός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια