Χέρμαν Φαν Χολσμπέεκ: "Το ενδεχόμενο ενός νέου δανεισμού Καμίνσκι θα εξεταστεί τελος Αυγούστου"



Δηλώσεις στο balla.com.cy και στην Ειρήνη Σπυροπούλου, έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Χέρμαν Φαν Χολσμπέεκ.

Ο Βέλγος παράγοντας με τις τοποθετήσεις του, περιόρισε στο ελάχιστο τις πιθανότητες της Ανόρθωσης για απόκτηση του Καμίνσκι, δηλώνοντας πως για δανεισμό του ποδοσφαιριστή η Άντερλεχτ θα το σκεφτεί την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, ενώ έθεσε την τιμή πώλησης του Τόμας στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Με προτεραιότητα του Βέλγικου συλλόγου να αποτελεί η πώληση του Τόμας. Κάτι το οποίο σύμφωνα με τον Βέλγο παράγοντα, γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Καμίνσκι.



"Είναι δύσκολο να αγωνιστεί και του χρόνου στην Ανόρθωση ο Καμίνσκι", δήλωσε αρχικά στο Balla ο Χέρμαν Φαν Χολσμπέεκ"Ο στόχος μας είναι να πωληθεί ο παίκτης και η τιμή πώλησής του είναι γνωστή, είναι 2 εκατ. ευρώ. Η πρόταση της Ανόρθωσης αφορά δανεισμό και όχι αγορά και δεν είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή", μας είπε στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ.


Έχει ελπίδες η Ανόρθωση; "Οι επιλογές μας είναι δύο: είτε θα πωληθεί είτε θα μείνει στην Άντερλεχτ, αν δεν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Το ενδεχόμενο ενός νέου δανεισμού θα εξεταστεί μόνο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αν μέχρι τότε δεν έχει πωληθεί και αποφασίσουμε πως δεν θα μείνει στην ομάδα. Νωρίτερα δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουμε για το δανεισμό του", ήταν η απάντηση του Χέρμαν Φαν Χολσμπέεκ.


"Υπάρχουν κάποιες ομάδες που ενδιαφέρονται για την αγορά του Καμίνσκι τώρα, αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση που να μας ικανοποιεί, οπότε παραμένει μαζί μας ο παίκτης", πρόσθεσε ο τεχνικός διευθυντής της βελγικής ομάδας.


Τον ρωτήσαμε αν έχει εκφράσει κάποια επιθυμία ο παίκτης, είτε να επιστρέψει στην Ανόρθωση, είτε να πάει σε άλλη ομάδα, είτε να μείνει στην Άντχερλεχτ. "Ο Καμίνσκι γνωρίζει πώς έχει η κατάσταση, γνωρίζει ότι πρόθεσή μας είναι να τον πουλήσουμε και ότι περιμένουμε ικανοποιητική πρόταση", μας είπε ο Χέρμαν Φαν Χολσμπέεκ, ο οποίος επέμεινε πως: "Η Ανόρθωση δεν έχει πιθανότητες να τον αποκτήσει αυτή τη στιγμή με τη μορφή δανεισμού γιατί ο εκ νέου δανεισμός είναι ένα ενδεχόμενο που ίσως εξετάσουμε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, όχι νωρίτερα".



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια