Η αποχώρηση του Ίσμα η ανακούφιση και το μεγάλο κενό



Σαν να κέρδισαν το Τζόκερ πανηγύρισαν οι φίλοι της Ανόρθωσης στο άκουσμα πως τελικά ο Ισμαήλ Γκονσάλβες θα φύγει από την ομάδα. Όχι επειδή είχαν κάτι εναντίον του ποδοσφαιριστή, αλίμονο. Την περσινή σεζόν, σε μισό γύρο είχε πετύχει 9 γκολ σε 15 ματς και αποδείχθηκε αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα. Ο Πάους τον ήθελε διακαώς και τη νέα χρονιά, όπως και η διοίκηση. Τόσο η τεχνική ηγεσία όμως όσο και οι διοικούντες την εταιρεία αγνόησαν τις ανησυχίες που είχε εκφράσει ο ποδοσφαιριστής.

Ο Γκονσάλβες τους είχε πει πως δεν επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ανόρθωση για προσωπικούς/οικογενειακούς λόγους. Εντούτοις, η «Κυρία» πλήρωσε 200 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ρίο Άβε, ντύνοντάς τον στα κυανόλευκα παρά τη θέλησή του.

Η συνέχεια γνωστή, καθώς κατέληξε να γίνει το σίριαλ του καλοκαιριού, για το αν θα μείνει ή φύγει. Ο ίδιος είχε δεσμευτεί πως αν δεν έβρισκε πρόταση από το εξωτερικό, θα επέστρεφε στην ομάδα της Αμμοχώστου, όπως και έπραξε. Όμως με αυτές τις συνθήκες κανείς δεν ήθελε να τον κρατήσει με το ζόρι, αφού μόνο συγκέντρωση για μπάλα δεν θα είχε.

Για αυτό λοιπόν και η πρόταση αξίας 350 χιλιάδων ευρώ από την αραβική Ετιφάκ «απόσβεσε» την κακή κίνηση που έκανε η διοίκηση, αποφέροντας μάλιστα και κέρδος 150 χιλιάδων ευρώ.

Με την πώληση του Ισμαήλ Γκονσάλβες, η Ανόρθωση πλέον έμεινε με μόνο έναν επιθετικό στο ρόστερ της, τον Ντίνο Εντλοβού. Πλέον με τα λεφτά που θα εισπράξει, αλλά και με τον μισθό που γλύτωσε από τον παίκτη, έχει λεφτά στο μπάτζετ της για να κινηθεί αναλόγως. Στην επίθεση μπορεί να παίξει και ο Μακρής, οπότε εξαρτάται από τους Φαλξ και Πάους αν θα γίνει προσπάθεια να έρθει ακόμη ένας επιθετικός, ούτως ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός για τη θέση εκείνη. Το άλλο σενάριο είναι το ποσό αυτό να επενδυθεί για να έρθουν πολύ καλές περιπτώσεις επιτελικού μέσου κι αριστερού εξτρέμ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια