ΠΑΝ. ΣΥ. ΦΙ. Ανόρθωσις: «Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα»

Mε ανακοίνωση του, ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην Αντικατοχική πορεία, αλλά και καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών το Σάββατο, στο φιλικό με την συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στην Αντικατοχική Πορεία που διοργάνωσε για την μαύρη επέτειο του 1974. Ένα μεγάλο μπράβο για όλους που ήταν εκεί και φώναξαν με όλη την δύναμη της ψυχής τους πως η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Τέτοιες στιγμές είναι που σε κάνουν να νιώθεις πως παραμένει αναμμένη η φλόγα της πραγματικής Επιστροφής.

 Η 20η Ιουλίου του 2015, σαρανταένα χρόνια μετά, μπορεί να θεωρηθεί εξίσου μαύρη επέτειος για τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ήταν η μέρα που οι (αν)αρμόδιοι αυτού του χώρου έπαιξαν το γνωστό κρυφτούλι και υποτάχθηκαν στο κατεστημένο της μπανανιάς που ονομάζεται κοπ. Ήταν η μέρα που φανέρωσαν πόσο πολύ αγαπούν το άθλημα και «σεβάστηκαν» τις επιθυμίες του φίλαθλου κόσμου. Άλλοι με αποχή, άλλη με σιωπή και άλλοι με την γνωστή καθοδήγηση των κρυφών δυνάμεων αφέθηκαν στις ορέξεις αυτών που καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε περισσότερο απ’ όλα. Τους έδωσαν απλόχερα ακόμα μια τετραετία και τους όρισαν αφέντες του βασιλείου. Πραγματικά αηδιάζουμε στην ιδέα μόνο που σκεφτόμαστε τι θα ακολουθήσει. Μια κάρτα οπαδού θα είναι η ταφόπλακα και των δικών μας ονείρων αφού για τα όνειρα των ομάδων ανέλαβαν πρωτοβουλία οι «επαναστάτες» πρόεδροι της ομονοιας, της αελ, του απολλώνα, της σαλαμίνας, και τόσων άλλων που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην σακούλα με τα χρυσά αργύρια.

 Στην αντίπερα όχθη είμαστε περήφανοι για την δική μας ομάδα που στάθηκε στο ύψος της Ιστορίας μας και προσπάθησε να επιφέρει την αλλαγή στα δρώμενα του ποδοσφαίρου για ένα πιο καθαρό αύριο, για μια πιο υγιές επόμενη μέρα. Το ότι δεν το πέτυχε δεν σημαίνει πως δεν αξίζει τα συγχαρητήρια μας. Ο κόσμος μας μπορεί να νιώθει πλήρως δικαιωμένος και ακόμα πιο πεισμωμένος γιατί έγινε η προσπάθεια και μάλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον κ. Χαράλαμπο Μανώλη για την πρόθεση του αλλά και για το πρωτοποριακό πλάνο που ήθελε να εφαρμόσει. Το έχουμε διαβάσει και είναι πραγματικά κρίμα που τέτοιες ιδέες θα μείνουν στα συρτάρια για τουλάχιστον ακόμα τέσσερα χρόνια.

Στην δράση τώρα, αφού είπαμε πως δεν σταματά ποτέ, έχουμε μπροστά μας το προσεχές Σαββάτο ακόμα ένα φιλικό της αρρώστιας μας. Το τελευταίο πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό. Εμείς θα είμαστε εκεί, να φωνάξουμε για ακόμα μια φορά το όνομα της, να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο την ύπαρξη της. Στο «Αμμόχωστος» η ώρα 19:30 είναι προγραμματισμένο το φιλικό, με αντίπαλο τη σαλαμίνα. Καλούμε όλα τα μέλη μας να ακολουθήσουν τις πορείες των κλιμακίων του Συνδέσμου και τις ώρες αναχώρησης που θα ενημερωθείτε απ ‘αυτά. ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ.

Τέλος να αναφέρουμε πως με το τέλος του παιχνιδιού θα ακολουθήσει το πάρτι του κεντρικού μας Συνδέσμου στην παραλία του Μακένζυ και συγκεκριμένα στο Mare. Το πάρτι θα είναι €20 με απεριόριστο ποτό μέχρι πρωίας. Στο πάρτι θα παρευρεθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και θα υπάρξουν κληρώσεις με πλούσια δώρα».

 ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

 ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ

 Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια