Μανώλη: "Έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το κατεστημένο"(LIVE)



Διάσκεψη Τύπου παραθέτει αυτή την ώρα ο Χαράλαμπος Μανώλη, στο καφέ Blueberry στη Λεμεσό, με θέμα τις επερχόμενες εκλογές στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Η αρχική του τοποθέτηση:

"Η υποψηφιότητά μου βασίζεται στην συλλογικότητα που λείπει από το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Μπορούμε να επιφέρουμε αλλαγές. Καιρός να επικεντρωθούμε όλοι μας στην επιβίωση των Σωματείων μας. Είδαμε όλοι τα αρνητικά που έδειξε η έρευνα του Πανεπιστημίου πρόσφατα. Στηριζόμαστε στο 82% που δεν στηρίζει την ΚΟΠ, στο 42% που δεν πάει πλέον στο γήπεδο λόγω επεισοδίων ή θεάματος. Ήρθε ο καιρός για αλλαγή. Χωρίς τον φίλαθλο κόσμο δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Το κριτήριο του κόσμου δεν διεκδικεί το αλάθητο όμως συνήθως έχει δίκαιο".

Στην συνέχεια έκανε μια γενική λεπτομερή αναφορά στις θέσεις του, κάνοντας κάλεσμα αλλαγής. Mερικές από τις τοποθετήσεις του...

-Όλα τα σωματεία έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το κατεστημένο και να δώσουν την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο να φέρει την αλλαγή και την κάθαρση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

-"Η νύχτα βγάζει επίσκοπο και η μέρα στέψη. Δευτέρα θα έχει νέα στο θέμα στήριξης", ήταν η ατάκα του σε ερώτηση για το κατά πόσο αισθάνεται ότι έχει πιθανότητες να εκλεγεί.

-"Βασικός στόχος είναι να βρεθούν οι τέσσερις για να ισχύσει η υποψηφιότητά μου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια