ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Η ζωή συνεχίζεται...αλλά η ιστορία δεν διαγράφεται



Τον Μάιο όταν έγινε βολιδοσκόπηση από ανθρώπους της Ανόρθωσης ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα της Αμμοχώστου. Γνωστά τα γεγονότα .Δεν του έγινε τελικά πρόταση επίσημη παρά την έντονη επιθυμία του κόσμου της ομάδας, με την δικαιολογία ότι δεν είναι η ώρα για επιστροφή του στην Ανόρθωση. 

Τότε ο Κετσπάγια για πρώτη φορά μετά το 2009 που έφυγε με τον γνωστό τρόπο ,δήλωσε ότι η στάση της διοίκησης τον απελευθέρωσε και πλέον θα σκεφτόταν διαφορετικά ανοίγοντας την πόρτα του και σε κυπριακή ομάδα άλλη πέραν της Ανόρθωσης. Μετά από 7 χρόνια μακριά από την Ανόρθωση αποφάσισε να πεί ναι τώρα στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ.

Τον Μάιο η Ανόρθωση αποδέσμευσε ουσιαστικά τον Κετσπάγια και τώρα αυτός με την απόφαση του έδιωξε το φάντασμα του που κυκλοφορούσε πάνω από το Α. Παπαδόπουλος όποτε υπήρχε θέμα προπονητή ή όποτε δεν ανταποκρίνετο η ομάδα στις προσδοκίες του κόσμου. Τον Μάιο ο κόσμος της Ανόρθωσης πικράθηκε γιατί η διοίκηση είπε όχι στην επιστροφή Κετσπάγια και τώρα νιώθει πικρία για την απόφαση του να πάει στο ΑΠΟΕΛ.

Ασφαλώς ο Κετσπάγια ήταν άδικο να μένει άπρακτος μέχρι κάποια διοίκηση της Ανόρθωσης να του κάνει πρόταση και άλλο τόσο άδικο ήταν ο κάθε προπονητής της Ανόρθωσης να μπαίνει στην δίνη της σύγκρισης και να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση λόγο της ιστορίας του Κευσπάγια. Τώρα ο κάθε ένας τραβά τον δρόμο του.

 Κετσπάγια προπονητής στο ΑΠΟΕΛ και ο Πάους στην Ανόρθωση χωρίς να γυρίζει το φάντασμα του πρώτου πάνω από το Α. Παπαδόπουλος και χωρίς να νιώθει ότι ο κόσμος τον περιμένει να φύγει για να γυρίσει ο Κετσπάγια. Από αυτή την άποψη θεωρούμε τυχερό τον Πάους .

Πιο ανακουφισμένη η διοίκηση της Ανόρθωσης που πλέον απελευθερώθηκε από την πίεση του κόσμου στο θέμα προπονητή .

Παρόλα αυτά η ιστορία δεν ξεγράφεται. Ούτε αυτοί που την έγραψαν Γιατί αν διαγραφούν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας απλά θα διαγραφεί εκείνο το κομμάτι της ιστορίας το οποίο γράφτηκε από συγκεκριμένους ανθρώπους.

Και η Ανόρθωση μπορεί να ζήσει χωρίς Κετσπάγια αλλά έχει και αυτός το δικαίωμα να ζήσει χωρίς την Ανόρθωση .

Η ζωή συνεχίζεται.. αλλά η ιστορία κάθε ομάδας και κάθε ανθρώπου δεν διαγράφεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια