Μάλλον ο... τρελογιατρός των Μαχητών θα εγχείρησε τον Λαϊφη στη Γερμανία!



Πριν 3 εβδομάδες περίπου ο Κωνσταντίνος Λαϊφης βρέθηκε στη Γερμανία όπου εγχειρίστηκε στους κοιλιακούς για να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε προς το τέλος της περσινής σεζόν αλλά και στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Τότε λέχθηκε ότι θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να μπορέσει να μπει σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις. 

Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα κανένα μα κανένα ρεπορτάζ δεν συμπεριελάμβανε τον Λαϊφη στην αρχική εντεκάδα του Αντρέ Πάους ενόψει ΑΕΛ αφού με βάση και την ενημέρωση ο νεαρός άσσος της ''Κυρίας'' ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες. Φαίνεται όμως στις τελευταίες προπονήσεις ανέβασε ρυθμούς και να που ο Αντρέ Πάους τον έριξε στη μάχη.

Τρεις εβδομάδες μετά την επέμβαση του λοιπόν ο 22χρονος Λαϊφης ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου σε ένα σκληρό και δυνατό ντέρμπι, άρχισε τη χρονιά με μια ηγετική και γεμάτη εμφάνιση και απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο μεγάλο κεφάλαιο είναι για την Ανόρθωση. Ο Πάους τον προορίζει κυρίως για το κέντρο της άμυνας και μαζί με τον Χόλγκερσον φάνηκε ότι θα είναι από τα κορυφαία αμυντικά δίδυμα του πρωταθλήματος.

Όλο κι όλο ένα λάθος έκανε και φάνηκε ξεκάθαρα ότι θύμωσε με τον εαυτό του αφού πέρασε και κανένα 5λεπτο για να του περάσουν τα νεύρα.

Μάλλον ο... τρελογιατρός των Μαχητών θα εγχείρησε τον Λαϊφη στη Γερμανία λοιπόν! Ένας παίκτης που συνεχώς βελτιώνεται, συνεχώς ανεβάζει τις μετοχές του και δεν είναι τυχαία η λατρεία που απολαμβάνει από τους φίλους της Ανόρθωσης. Το μέλλον του ανήκει και δεν θα αργήσει η μέρα που το τηλέφωνο της Ανόρθωσης θα χτυπήσει από το εξωτερικό...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια