Έχει και αγώνα το Σάββατο...



Με όλο αυτό τον απόηχο των όσων έγιναν στο Τσίρειο, ξεχάστηκε σχεδόν το επερχόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ερμή το ερχόμενο Σάββατο στο ''Αντώνης Παπαδόπουλος''.

Το ματς με τον Απόλλωνα το αναλαμβάνει για την ώρα το νομικό τμήμα της ''Κυρίας'' και η προσοχή της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών είναι αποκλειστικά στραμμένη στο σαββατιάτικο παιχνίδι όπου η επιστροφή στις νίκες αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Αντρέ Πάους.

Θυμίζουμε ότι στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που δεν έγινε ποτέ, ο Αντρέ Πάους είχε τρεις αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με την Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα στην άμυνα ο Τζανακάκης θα αντικαθιστούσε τον Γκάμπριελ, στη μεσαία γραμμή ο Μαϊσουράτζε τον Πελέ και στο φτερό θα έπαιζε ο Μακρής με τον Άμπου να έμενε στον πάγκο και τον Μαρτίνες να μεταφέρετε σε θέση οργανωτή.

Δεν αποκλείεται λοιπόν το συγκεκριμένο πλάνο να το δούμε τελικά το ερχόμενο Σάββατο. Φυσικά τα δεδομένα ίσως διαφοροποιηθούν μέχρι τότε αλλά κάποιες αλλαγές θα δούμε σίγουρα από τον Πάους που ψάχνει λύσεις για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια