Άξιος !




Κι όμως αν υπήρχε πρωτάθλημα βασισμένο στην προσπάθεια των ομάδων να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά τους, τότε η Ανόρθωση του Χρίστου Πουλλαϊδη θα φάνταζε δυνατό φαβορί. 

Ο διοικητικός ηγέτης των «κυανολεύκων» της Αμμοχώστου έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να διαγράψει μια προς μια τις αμαρτίες που άφησαν οι προκατόχοι του, με τη μοναδική εκκρεμότητα του παρελθόντος να ακούει στο όνομα Στάνιμιρ Στόιλοφ.

Δεν ήταν εύκολη προσπάθεια αφού οι διαβεβαιώσεις από επώνυμους Ανορθωσιάτες έπεσαν ως επί το πλείστον στο κενό, με τον Χρίστο Πουλλαϊδη να βασίζεται στους στενούς του συνεργάτες για να συμβάλει στην επιβίωση του σωματείου. Και πράγματι η Ανόρθωση δεν απέχει πολύ από τις ημέρες εκείνες που τεθόταν ζήτημα ύπαρξής της επομένως ο ισχυρός άντρας του Αμμοχωστιανού σωματείου μπορεί να αισθάνεται περήφανος για τα επιτεύγματά του.

Μπορεί να μην έχει τις ποδοσφαιρικές γνώσεις και αυτό το αναγνωρίζει κι ο ίδιος και είναι αυτή ακριβώς η παραδοχή που αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας. Ο Χρίστος Πουλλαϊδης επέμεινε και επιμένει στο μοντέλο του τεχνικού διευθυντή, ώστε η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας να γίνεται από γνώστες του αντικειμένου. Πέρσι ήταν ο Φαν Λέουβεν, φέτος είναι ο Φαλξ και σημασία έχει να απλώνει ο καθένας ως εκεί που φτάνει το χέρι και οι γνώσεις του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια