Τα κεφάλια μέσα



Σηκώνουν μανίκια από σημερα Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, οι οποίοι έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, προκειμένου να διορθώσουν τα κακώς έχοντα που παρατηρήθηκαν τα τελευταία παιχνίδια.

Το τι έχει μέσα στο μυαλό του ο Αντρέ Πάους, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Οι επιλογές του κόουτς είναι είτε να πειθαρχήσει τους υφιστάμενους 11, είτε να προχωρήσει σε αλλαγές μέσα στην ομάδα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο Πάους έχει στα χέρια του ένα πολύ καλό υλικό και ο ίδιος, τυγχάνει της πλήρης στήριξης από τον κόσμο και τη διοίκηση της Βαρωσιώτικης ομάδας.

Σίγουρα, ο Ολλανδός δεν κρατάει μαγικό ραβδί, ωστόσο η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, οι αργές επιστροφές και τα κενά διαστήματα, προβληματίζουν τον Ολλανδό τεχνικό που ψάχνει λύσεις άμεσα.   Στη Λεμεσό η ομάδα, πρέπει να παρουσιαστεί ανεβασμένη και να διεκδικήσει τη νίκη. Να μην επαναλάβει τα ίδια τραγικά λάθη και να φέρει εκ νέου τον άνεμο αισιοδοξίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Δεν αποκλείεται στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, να έχουμε και την επιστροφή του Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός, μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές που κρίθηκαν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, προπονήθηκαν την Τετάρτη ούτως ώστε να είναι όσο το πιο δυνατό πιο έτοιμοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια