Το πλάνο του Πάους



Ο Αβραάμ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην αρχική εντεκάδα της Ανόρθωσης στην Πάφο. Οι υπόλοιποι πιθανότατα να είναι οι ίδιοι που άρχισαν με τον Ερμή. 

Ο Πάους πάντως γνωρίζει ότι η Πάφος στην έδρα της θα είναι δύσκολος αντίπαλος και δεν τον παρασύρει η ήττα που δέχθηκε από την Ομόνοια με 6-0.Η Ανόρθωση αναμένει ότι θα έχει απέναντι της ένα παθιασμένο αντίπαλο και δεν εφησυχάζει και η υπόσχεση των παικτών προς τον προπονητή είναι ότι δεν θα κάνουν άλλα νωθρά ημίχρονα όπως στον αγώνα με τον Ερμή.

Εκτός απροόπτου λοιπόν ο Πάους θα χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Χόλκερσον, Λαΐφης με τους Τζανακάκη, Νούχου στα δύο άκρα.
Στο χώρο του κέντρου δεν αναμένεται να παρουσιαστεί καμία αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ερμή και ως εκ τούτου η τριάδα θα αποτελείται από τους Βίκτορ, Πελέ και Μαρτίνες 
από τους Αβραάμ στο αριστερό άκρο, και ο Ορλάντι στο δεξί .Στην κορυφή ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης με 7 γκολ Ντίνο Εντλοβού. Στην αποστολή αναμένεται να είναι και ο Κάλβο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια