Ποιός θα είναι ο αντί-Λαΐφης ;




Με μια προπόνηση να απομένει μέχρι τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στο «Α. Παπαδόπουλος», θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Κωνσταντίνος Λαΐφηςδεν προλαβαίνει, νοουμένου πως ούτε και χθες κατάφερε να προπονηθεί κανονικά.

 


Ουσιαστικά, ο ποδοσφαιριστής τον οποίο θα επιλέξει ο Αντρέ Πάους για παρτενέρ του Χόλγκερσον στο κέντρο της άμυνας θα κρίνει και το υπόλοιπο πλάνο του Ολλανδού κόουτς για το κυριακάτικο ματς.

 

Τα ενδεχόμενα είναι δύο: είτε να μετατοπιστεί ο Σβέσχλεν από το αριστερό άκρο της άμυνας στο κέντρο της (που είναι και η κανονική του θέση), είτε να διατηρηθεί ο Βίκτορ σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, όπου τα πήγε εξαιρετικά στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

 

Αν συμβεί το πρώτο, τότε ο Νούχου θα επιστρέψει στην εντεκάδα για να καλύψει το αριστερό άκρο, ενώ ο Βίκτορ θα επιστρέψει στον χώρο του κέντρου, πιθανότατα με τον Αμπουρτζάνια στο πλευρό του.

 

Αν όμως επιλεχθεί εκ νέου ο Βραζιλιάνος για το κέντρο της άμυνας, τότε ο Νούχου θα μείνει ξανά εκτός, με τον Σβέσχλεν να διατηρείται στα αριστερά, ενώ θα δούμε για πρώτη φορά φέτος από την αρχή το… περσινό δίδυμο στο κέντρο, Μαϊσουράτζε-Αμπουρτζάνια.


Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως ο Μαρτίνεζ επιστρέφει στη θέση του επιτελικού μέσου, με τους Κάλβο (δεξιά) και Μακρή (αριστερά) να έχουν περισσότερες πιθανότητες για τα φτερά έναντι των Αβραάμ και Ορλάντι. Στην κορυφή φαίνεται πως επανέρχεται ο Εντλοβού



Πηγή:politis-sports

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια