Το πλάνο του Πάους




Με νέες αλλαγές θα παρατάξει την ομάδα του ο Ολλανδός τεχνικός, με τη μία μάλιστα να είναι αναγκαστική, αφού ο Λαΐφης (όπως και ο Τζανακάκης) τέθηκε εκτός αποστολής και θα λείψει για πρώτη φορά από το αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης.

 

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, στο δεξί άκρο της άμυνας διατηρείται (αναγκαστικά, απόντος του Τζανακάκη) ο Γκάμπριελ και στο αριστερό ο Νούχου, με τον Σβέσχλεν να παραμένει στην εντεκάδα αλλά να παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Χόλγκερσον.

 

Εκτός κι αν οπισθοχωρήσει για ακόμη ένα ματς ο Βίκτορ, κάτι που θα στείλει τον Σβέσχλεν στα αριστερά και τον Νούχου στον πάγκο. Με τον Βραζιλιάνο στην άμυνα, το δίδυμο στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Μαϊσουράτζε και Αμπουρτζάνια, ενώ αν ο Βίκτορ παίξει ως χαφ, εκτός θα μείνει ο Μαϊσουράτζε.

 

Η λογική λέει πως ο Μαρτίνεζ θα επιστρέψει στη θέση του και θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος. Για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Εντλοβού, που θα έχει ως συμπαραστάτες τους Κάλβο και Μακρή.


Πηγή: politis-sports

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια