Πουλλαϊδης: "Για όλους στην Ανόρθωση ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι"



Απόλυτα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης σε δηλώσεις, τονίζοντας όμως πως ακόμη δεν τελείωσε τίποτα και η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη αν θέλει να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα GOALNEWS:

«Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Κερδίσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια», ήταν το αρχικό σχόλιο του ισχυρού άνδρα της "Κυρίας".

Όσο αφορά την ιδιαιτερότητα του ματς λόγω και του γεγονότος πως ο Κετσπάγια βρισκόταν σε αντίπαλο στρατόπεδο από αυτό της Ανόρθωσης για πρώτη φορά ανέφερε:

«Για όλους στην Ανόρθωση ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Παίζαμε με τον ΑΠΟΕΛ, μια μεγάλη ομάδα, υπήρχε η προϊστορία, ο Τιμούρ. Ήταν όλα μαζί. Όπως και η επιλογή να στηρίξουμε τον Πάους, ήταν το αρχικό μας πρόγραμμα και πλάνο».

Κλείνοντας, δεχόμενος ερώτηση κατά πόσο νιώθει προσωπική δικαίωση απάντησε: «Όταν δουλεύεις σωστά, σε βάθος χρόνου φαίνονται τα αποτελέσματα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια