Σβέσχλεν: "Περίμενα την ευκαιρία"



Την ελπίδα αλλά και την αισιοδοξία να συνεχίσει η Ανόρθωση στο ίδιο τεμπό και με καλύτερες εμφανίσεις, εξέφρασε ο Λίο Σβεσχλέν με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα balla.com.cy, δηλώνοντας πως πρέπει να συνεχίσουν να πολεμούν για την ομάδα.

Για το παιχνίδι:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή ήταν συμπαγής ομάδα δυσκολευτήκαμε να βρούμε τους διαδρόμους προς το τέρμα. Στο τέλος όμως εκείνο που είναι σημαντικό, είναι οι 3 βαθμοί, τους κερδίσαμε και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό».

Για το γεγονός πως είναι το τρίτο του παιχνίδι στην ενδεκάδα:

«Περίμενα πολύ για αυτό, είμαι ευχαριστημένος γιατί όλοι θέλουμε να παίζουμε στην αρχική ενδεκάδα και να κάνουμε καλές νίκες και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να πολεμούμε για την ομάδα. Θα κάνω το καλύτερο για αυτό».

Για τη συνέχεια:

«Ελπίζω να κερδίζουμε και να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Όπως είπα και πριν σήμερα ήταν δύσκολο παιχνίδι και σημασία είχαν οι βαθμοί. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Το σχόλιο του για τον κόσμο:

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι οπαδοί μας, γιατί πάντα προσπαθούν να μας εμψυχώσουν. Πραγματικά μας βοηθάει πάρα πολύ και τους ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια