Μήτρου: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο σε ακόμα ένα παιχνίδι»



Στο επερχόμενο ματς με την ΕΝΠ και την σημαντικότητα του, το ενδιαφέρον του κόσμου για το ματς και τα αγωνιστικά νέα της ομάδας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου με ραδιοφωνικές του δηλώσεις.  

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:   

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ένωσης:  

 «Είναι εκτός για την ώρα ο Τζανακάκης, είναι μειωμένες οι πιθανότητες να προλάβει.    Ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά ο Κωνσταντίνος Λαΐφης και ελπίζουμε ότι θα τον έχουμε. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που συνήθως δεν απουσιάζει εκτός κι αν είναι τιμωρημένος ή τραυματίας. Θα ακολουθήσει και σήμερα μέρος του κανονικού προγράμματος όμως μέχρι το Σάββατο ελπίζουμε να είναι έτοιμος».  

Για το γεγονός ότι ο Αντρέ Πάους έχει αρκετές επιλογές και διαφοροποιεί ανάλογα το πλάνο:  

 «Ο προπονητής πάντα έχει στο μυαλό του να ανταμείψει τους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά και αυτούς που δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις. Επίσης το πλάνο εξαρτάται και από τον αντίπαλο».

 Για το γεγονός ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο:  

 «Θέλουμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, συνηθίσαμε από πέρσι τον κόσμο μας. Φέτος είμαστε πιο κυνικοί. Έχουμε την τύχη να έχουμε πάντα τον κόσμο στο πλευρό μας και θέλουμε να τον ικανοποιούμε. Σίγουρα θέλουμε να τους προσφέρουμε περισσότερο θέαμα. Το ποδόσφαιρο είναι και ψυχαγωγία και οι φίλαθλοι φυσιολογικά θέλουν να παρακολουθούν κάτι που θα τους αρέσει».

  Για τον αγώνα με την Ένωση και το γεγονός ότι στην ίδια αγωνιστική παίζει το ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα:    

«Αυτό που έχει σημασία είναι το τι θα κάνουμε εμείς. Από τις πιο δύσκολες εξόδους αυτή στο «Τάσος Μάρκου». Είναι βελτιωμένη η Ένωση στις τελευταίες αγωνιστικές. Θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

 Για το ενδιαφέρον του κόσμου: 

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο σε ακόμα ένα παιχνίδι της Ανόρθωσης. Από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων είναι για όλους τους φίλους μας. Δεν αποκλείεται να εξαντληθούν τα εισιτήρια μέχρι το Σάββατο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια