Ηλεκτρονική η προπώληση




Αρχιςε η προπωληςη των εισιτηρίων του Σαββατιάτικου (17:00) αγώνα με την Ένωση, στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων της Ανόρθωσης, στο anorthosisfc.com.cy/tickets.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν αυστηρή προτεραιότητα από σήμερα Τρίτη στις 17:00 μέχρι και το πρωί της Πέμπτης στις 09:00.  Απ’ εκεί και πέρα, η διάθεση των εισιτηρίων θα ανοίξει για όλους τους φίλους της Μεγάλης Κυρίας μέχρι και το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι.  Από το μεσημέρι του Σαββάτου και έπειτα δεν θα γίνεται πώληση εισιτηρίων και δεν πρόκειται να ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο, μετά από απαίτηση της Αστυνομίας. Οι θύρες εισόδου του Σταδίου θα ανοίξουν στις 15:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα στα €17 τα κανονικά, €10 τα μαθητικά και €1 τα παιδικά εισιτήρια. Στην ηλεκτρονική αγορά θα υπάρχει επιπλέον χρέωση €0,50 ανά εισιτήριο, η οποία αφορά έξοδα διεκπεραίωσης της συναλλαγής.

Η εκτύπωση των εισιτηρίων θα γίνεται άμεσα με την αγορά τους, από την καρτέλα «Συναλλαγές» (Purchases). Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα, στο 24821532.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια