Θέλουν νίκη οι βισσυνί





Συναγερμός επικρατεί στο Παραλίμνι για τον σημερινό (17:00) αγώνα με την Ανόρθωση. 



Η Ένωση με τον Ρόνι Φαν Γενέουγκτεν στον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια πήρε θετικά αποτελέσματα, είναι ανεβασμένη και θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου» στοχεύοντας τη νίκη, παρά το ότι θεωρείται αουτσάιντερ. Ο Ρόνι Φαν Γενέουγκτεν θα ακολουθήσει τη συνταγή που απέφερε στην ομάδα του τους προηγούμενους τέσσερις βαθμούς. Ο Βέλγος τεχνικός και κόντρα στην Ανόρθωση θέλει να παίξει παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας και να κτυπήσει στην κόντρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία του και δεν την αλλάζει όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.


Και στο σημερινό παιχνίδι θα υπάρχουν απουσίες. Εκτός πλάνων του Βέλγου τεχνικού είναι οι τιμωρημένοι με κάρτες Σίλβα και Ράνσπεκ, καθώς επίσης και ο τραυματίας Βούκσεβιτς. Οι Πιερέττης και Μπούντιμιρ προέρχονται από τραυματισμούς και ενδέχεται να βρίσκονται στην αποστολή.

 

Επανέρχεται στην ενδεκάδα ο Μπάουμαν που εξέτισε την ποινή του. Υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό για το κέντρο της άμυνας λόγω της απουσίας του Σίλβα. Εάν οι Πιερέττης και Πάρπας δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, τότε θα μετακινηθεί στη θέση του στόπερ ο Τσιακλής και ο Κοσμάς θα πάει στο δεξί άκρο της άμυνας. Η πιθανή ενδεκάδα: Αμπάρης στον άσο, στα άκρα της άμυνας οι Κοσμάς και Βαλλιάνος, στο κέντρο της άμυνας οι Μπόζοβιτς και Τσιακλής, στη μεσαία γραμμή οι Μπάουμαν, Σβόγιτς και Φροξυλιάς και στην επίθεση οι Μπασιόφ, Παπαδόπουλος και Ντίκσον.


Politis-sports.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια