Deal σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ !



Η Ανόρθωση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με το επόμενο τα βήμα στο τηλεοπτικό σκηνικό συμφώνα με δημοσιευμα της σελίδας themasports.
Η Cyta και η Cablenet είναι οι δυο εταιρείες οι οποίες βρίσκονται σε επαφές με την «Κυρία» αλλά φαίνεται ότι προκύπτει ξεκάθαρο φαβορίπλέον, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα.
Αυτό που υποστηρίζεται από πλευράς Ανόρθωσης είναι ότι η Cyta έχει αποσύρει την επίσημη πρόταση της για τα τηλεοπτικά η οποία ήταν ύψους 1.350.000 ευρώ (λέχθηκε για νέα προσφορά ύψους 1,6 η οποία δεν φαίνεται να πήρε επίσημη μορφή). Η μόνη επίσημη πρόταση που υπάρχει στο τραπέζι είναι αυτή της Cablenet.
Μάλιστα η πρόταση της Cablenet είναι πολύ καλύτερη οικονομικά απ’ αυτήν της Cyta μιας και με τα μπόνους είναι κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Επομένως, αν η Cyta δεν επιστρέψει και δεν καταθέσει νέα πρόταση στην Ανόρθωση που θα πλησιάζει το πιο πάνω ποσό, τότε δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί η συνεργασία της με τον σύλλογο της Αμμοχώστου μετά και το 2019.
Αν έρθει με μία πρόταση ίδια ή που δεν θα απέχει πολύ απ’ αυτήν την Cablenet λογικά δεν θα πει «αντίο» στην Cyta.
Η διοίκηση της Ανόρθωσης αναμένεται να πάρει την τελική της απόφαση μέσα στον Σεπτέμβριο και τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί «φωτογραφίζουν» την Cablenet ως το μεγάλο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφεί της «Κυρίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια