ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥΛΑ

 


Ότι και να πει κανείς για τον Χριστο Πουλλαιδη θα είναι λίγο, γιαυτο ίσως οποίος  αναφερθεί στον πρόεδρο της εταιρείας εκφράζεται με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο.

Είναι πραγματικά άξιο απόρροιας πως ένας άνθρωπος που σπατάλησε αρκετά εκατομμύρια ευρώ να μην έχει την ικανότητα να επιλέξει ανθρώπους σε καίρια πόστα και αν μη τη άλλο ας σκεφτεί τα λεφτά του που πανε στον βρόντο. Βέβαια είναι εύκολη η απάντηση αφού η βαριά τσέπη δεν έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό κριτήριο! 

Κόντρα σε κάθε τι φυσιολογικο η σε αυτό που πράττουν άλλοι πρόεδροι μεγάλων ομάδα ο Χριστός Πουλλαιδης επιδίδεται σε ένα κρυφτούλι από τον ίδιο του τον εαυτό ουσιαστικά. 

Θυμάται κανείς πότε ήταν η τελευταία δημόσια δήλωση του προέδρου; Που πλέον κάνει εμφανίσεις αλά κάρτ, κάθε αρχή της σεζόν για να μας τάξει λαγούς και πετραχήλια αντε στην καλύτερη και σε καμιά εκπομπή με προσυμφωνημένες ερωτήσεις. 

Το ότι προσέφερε αρκετά στην ομάδα για την βιωσιμότητα της τουλάχιστον, είναι γνωστό και μη εξαιρετέο αλλα τι διάολο; Θέλει την Ανόρθωση «ζωντανή»  αλλα στην 7η θέση;

Με τον κόσμο της Ανορθωσης να μοιάζει με καζάνι που βράζει εύκολα ο μεγαλομετοχος μπορεί να χαρακτηριστεί και κόκκινο πανί για τους Ανορθωσιατες.  


ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια