ΑΝΙΚΑΝΟΣ ; ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ; Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;



Για άλλο ένα παιχνίδι είδαμε μια Ανόρθωση στα χάλια της τα μαύρα να μην κάνει καν τα αυτονόητα στο γήπεδο με παίχτες χωρίς πάθος, ρυθμό, θέληση…

Και όσο και να ξενίζει κάποιους η αγωνιστική πορεία της Ανόρθωσης δεν μπορεί να μην χρεωθεί έστω και λίγο στον προπονητή Μουνιοθ. Που κατήντησε γραφικός με το να μας εκφράζει τις απολογίες του κάθε βδομάδα μετά από κάθε τραγική εμφάνιση της ομάδας που κοουτσάρει εδώ και μήνες.

Καλως η κακώς έχει τις δικές του ευθύνες ο Ισπανός κοουτς αφού από την ήμερα που ήρθε στηνΑνορθωση τίποτα δεν άλλαξε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση να θυμίζει σε κάθε παιχνίδι σκορποχώρι και ομάδα πολυ κατώτερων κατηγοριών. Ναι ! ο Μουνιοθ δεν έχει ευθύνη για την ποιότητα των παιχτών που έχει να κοουτσάρει αλλά έχει πλήρως την ευθύνη των επιλογών των παιχτών που αγωνίζονται σε κάθε ματς. Είναι αδύνατο σε τόσους μήνες να μην κατάφερε ο Ισπανός κοουτς να σουλουπώσει λίγο το αγωνιστικό  μπουρδελο που βλέπουμε από την αρχή της σεζόν. 

 Πλέον θα κρίνεται και αυτός αυστηρά αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν με την Ανόρθωση να μέτρα σε κάθε ματς τα κουκιά της βλέποντας μάλιστα τα αποτελέσματα των ομάδων που ειναι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια