Ίδιος ο αντίπαλος διαφορετικοί εμείς



Την ερχόμενη Κυριακή η Ανόρθωση παει Λευκωσία για να αναμετρηθεί με την Ομόνοια με τα δεδομένα να παραμένουν ιδια οπως και ο αντίπαλος το μονο που θα διαφέρει ειναι η Ανόρθωση.

Σε ενα παιχνιδι που ειναι τελικος (σ.σ πρεπει να ειναι ο δέκατος τελικος για φετος !) η ομαδα μας θα παραταχθεί με παρα πολλες αλλαγές απέναντι στην Ομονοια που δεν θα εχει βασικές απουσίες, η Ανόρθωση θα στερηθεί τους Ζορζ, Ίλιτς, Λαβόρδε.
Λογο της πορειας μας στο πρωτάθλημα φετος καταφέραμε να προσπαθούμε να υπερασπιστούμε την δεύτερη θεση με αντίπαλο την Ομόνοια η οποία πριν ενα τρίμηνο ηταν 3 στο δεύτερο γκρουπ αλλα αυτο θα το αναλύσουμε σε ενα αλλο αρθρο μας.
Σημερα θα διαφανεί και θα κριθει η ετοιμότητα των Καλβο Σπαντατσιο και Ινζχακι κατι που θα διαφοροποιήσει αρκετα τα δεδομενα στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Χριστοδουλου την Κυριακη.
Οπως πιο πανω ειπαμε ειτε με τον εναν τροπο είτε με τον αλλο η Ανόρθωση θα ειναι πολυ διαφορετική στον Κυριακάτικο ντερπι με την Ομόνοια, τωρα αν αυτο ειναι προς το καλύτερο η το χειροτερο ...πρεπει να κανουμε υπομονή 6 μερες.