Ας βρεθεί προς το παρόν η δύναμη και όχι η λύση


Εμφανής τάσεις αυτοκαταστροφής και στοιχεία διάλυσης για ακομα ενα παιχνιδι έβγαλε μέσα στο γηπεδο η Ανορθωση.Η προβληματική εικόνα που δειχνει η ομαδα μας τον τελευταίο καιρό συνεχίστηκε και παλι μονο που χθες έπεσαν ολες οι αντιστάσεις...


Αν συνεχίσουμε σε αυτους τους ρυθμούς μαλλον θα χασουμε και το βαγόνι για Ευρωπη αφου το τρενο το χασαμε προ καιρου...
Ο στοχος της Ευρώπης ειναι πλεον και ο μοναδικος που εχει απομείνει στην ομαδα μας και αυτος αναθεωρημένος αφου πριν 5 αγωνιστικές ηταν σιγουρος (τοτε ολοι μιλούσαμε για πρωτάθλημα).
Δεν ξερουμε αν ο κοσμος της Ανορθωσης αντέχει αλλη μια τετοια εμφάνιση απο τους ποδοσφαιριστές, σχεδον ολοι τους χθες πηγαν Λευκωσία για τουρισμό οπως ειπε και ο προπονητής μας στην διασκεψη τυπου.
Άναρχοι χωρις να κανουν τουλάχιστον τα απαραίτητα χωρις τρεξίματα χωρις αντιστάσεις επεσαν αμαχητί και απλα παρακολουθούσαν τον αντιπαλο να τους κανει οτι θελει.
Προς Θεου δεν λεμε οτι τα πιο πανω ισχυουν για ολους αλλα ειναι αντιληπτό οτι απλα απο δεοντολογικής πλευρας δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε ονόματα.
Το επομενο παιχνιδι ειναι με την ΑΕΚ στην Λαρνακα. Υπάρχουν δυο εβδομάδες μεχρι τοτε θέλουμε να πιστεύουμε οτι θα βρεθει η απαραίτητη δυναμη να καταφέρουμε να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε την εξοδο στην Ευρωπη.
Λεμε να βρεθει η δυναμη και οχι η λυση στο πρόβλημα αφου αυτο ειναι καλα και βαθιά κρυμεννο ως φαίνεται...περι αυτου θα επανέλθουμε οταν το επιτρέπουν οι συνθήκες.