A.Παντελη: "Είμαι επί των επάλξεων για την Ανόρθωση"


Στην εφημερίδα Goal μίλησε ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Παντελής. 

Aναλυτικα οι δηλωσεις:

«Ακούσαμε ότι η ομάδα είναι εκ νέου στο μεταίχμιο των προβλημάτων. Έχει ένα τεράστιο οικονομικό άνοιγμα και νομίζω πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν, όπως έχουμε κάνει ξανά. Πρέπει να κάνουμε ένα συνετό προϋπολογισμό, να συσπειρωθούμε και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί για να σώσουμε την ομάδα. Διαφορετικά, χωρίς ενότητα, δεν πιστεύω ότι θα πετύχει αυτή η προσπάθεια», επεσήμανε ο κ. Παντελή.

Κληθείς να σχολιάσει το τεράστιο χρέος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση σε υποχρεώνει να μειώσεις τον προϋπολογισμό αισθητά και η ομάδα που θα κάνεις, δεν θα είναι τόσο πολύ ανταγωνιστική. Θα ζήσουμε με αυτό το πράγμα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα συνετό προϋπολογισμό για να ξεκινήσουμε. Το πλάνο πρέπει να εφαρμοστεί ευλαβικά. Να μην έχει ακόμη μια ζημιογόνα χρονιά η Ανόρθωση. Να μην αυξηθεί το έλλειμμα. Δεν υπάρχει, πλέον, αυτό το περιθώριο».


Ο κ. Παντελή δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι από το 2008 έως πέρσι, πέρασε τέσσερα τραυματικά χρόνια και πως φαντάζει δύσκολο να επιστρέψει στα διοικητικά: «Ως μέλος του συμβουλίου το βλέπω δύσκολο να είμαι. Δίπλα από την ομάδα, αν μου ζητηθεί να βοηθήσω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πλέον. Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις. Ήταν τέσσερα χρόνια τραυματικά, διότι σίγουρα ήταν ένα πράγμα το οποίο με πλήγωσε, όμως νομίζω πρέπει να φθάσει στο τέλος του. Αφού όλοι απολογηθήκαμε, πρέπει να βοηθήσουμε την Ανόρθωση».

Σε τέτοιες περιπτώσεις το γυαλί όταν ραγίσει δύσκολα ξανακολλάει, όμως ο κ. Παντελή δίνει τη δική του διάσταση: «Ας ελπίσω ότι έσπασε το γυαλί και το αλλάξαμε. Ας ελπίσω ότι είναι έτσι. Είμαι επί των επάλξεων και θα βοηθήσω την Ανόρθωση για ό,τι χρειαστεί».