Αλέξανδρος Αλεξάνδρου: "Πάνω από όλα είναι η βιωσιμότητα της Ανόρθωσης"



O σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου μιλησε στον Super ΣΠΟΡ FM. 

Aναλυτικα οι δηλωσεις:

«Θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά το Γιουρόπα Λιγκ, αφού δεν υλοποιήσαμε το στόχο του πρωταθλήματος. Ευτυχώς βάλαμε ένα τέρμα και τα καταφέραμε. Ήμασταν πιο σοβαροί και πιο καλοί σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και πήραμε μια σημαντική νίκη. Είναι θέμα γοήτρου και πρεστίζ για το σωματείο μας. Επιβάλλεται κάθε χρόνο να έχουμε παρουσία στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Είναι και το οικονομικό στη μέση. Η Ευρώπη μπορεί να σου φέρει κάποια χρήματα. Η φετινή μας έξοδος θα συνδυαστεί με την τιμωρία μας. Όμως, δεν θα έχουμε κόσμο στα πρώτα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια και έτσι δεν θα έχουμε έσοδα από τους φιλάθλους. Η ομάδα ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη στο γήπεδο. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ που μας βοήθησε. Παίξαμε με δύναμη και μυαλωμένα και τα καταφέραμε»

Για τη συνέλευση...

«Καταρχάς, θέλουμε να αφιερώσουμε τη χθεσινή νίκη στον κόσμο της Ανόρθωσης που πικράναμε το τελευταίο διάστημα. Το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είναι διαδικαστικής σημασίας. Αυτό που προέχει είναι να δούμε το αύριο. Αυτό περνά από τη συνέλευση. Θα συζητηθούν αρκετά θέματα με κύριο το οικονομικό. Πρέπει να ενημερωθούν τα μέλη και από κει και πέρα να τεθούν οι κατευθυντήριες γραμμές. Είναι μια σημαντική συνέλευση. Θα υπάρχουν ερωτήσεις από τα μέλη προς το γενικό όφελος και το καλό της Ανόρθωσης. Ο προϋπολογισμός θα είναι αισθητά μειωμένος πάνω από όλα είναι η βιωσιμότητα της Ανόρθωσης».

Για τον Λαβόρδε...

«Για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή πρέπει τα πάντα είναι εντάξει. Πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Και ο ποδοσφαιριστής και εμείς έχουμε συμφωνήσει με την Κρασνοντάρ. Αυτό που έμεινε είναι οι ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή».

Για την Ευρώπη...

«Είναι και θέμα κλήρωσης. Τώρα όμως προέχουν άλλα ζητήματα όπως το οικονομικό, το ποσό του προϋπολογισμού και από εκεί και πέρα βάσει αυτού θα οριοθετηθούν οι στόχοι. Η Ευρώπη αποτελεί πάντα στόχο, και θα το επιδιώξουμε».