H αποστολή για Ολλανδια εκτος ο Λιναρδος


Την αποστολή για το ταξίδι της προετοιμασίας στο Γκόλντεν Τούλιπ του Χόντερλου, Ολλανδίας ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ανόρθωση.

Αναλυτικα η ανακοινωση:

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για την Ολλανδία. Η ομάδα θα βρίσκεται στην Ολλανδία μέχρι και τις 9 Ιουλίου όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της στο αθλητικό κέντρο Golden Tulip. Κατά την εκεί προετοιμασία θα δοθούν 4 φιλικά παιγνίδια (θα ανακοινωθούν αύριο οι αντίπαλοι και οι ημερομηνίες).


Αρχηγός της αποστολής είναι ο Πανίκος Πούνας. Το τεχνικό-τιμ απαρτίζουν οι Χριστάκης Κασσιανός (Προπονητής), Νίκος Νικολάου (Βοηθός Προπονητή), Γιώργος Γεωργίου (Γυμναστής), Arian Beqaj (Προπονητής Τερματοφυλάκων), ενώ το υποστηρικτικό προσωπικό που θα ακολουθήσει την ομάδα είναι: Ιούλιος Κονναρής (Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος) Κουντουριώτης Δημήτρης (Φυσιοθεραπευτής), Νώντας Αδάμου (Φυσιοθεραπευτής), Panov Plamen (Μασέρ), Svetoslav Atanasov (Μασέρ), Αντώνης Παναγιώτου (Φροντιστής), Gabriel Ghitescu (Φροντιστής).

 Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 25 συνολικά ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους:

Valverde Matthieu, Andic Marko, Paulo Jorge, Calvo Toni, Οκκά Ιωάννη, Αβραάμ Ανδρέα, Μαραγκό Χριστάκη, Σιέλη Βαλεντίνο, Μάστρου Χριστάκη, Οικονόμου Δημήτρη, Grigalashvili Shota, Alexa Dan, Rezek Jan, Galamaz George, Fofana Gaoussou, Marcinho, Ohayon Moshe, Pavicevic Savo, Κωνσταντίνου Γαβριήλ, Θεοδώρου Ζαχαρία, Λοϊζίδη Παναγιώτη, Λαϊφη Κωνσταντίνο, Ανδρέου Αδάμο, Μακρή Ανδρέα και Χατζηγεωργίου Αδάμο.

 Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Αλβανός τερματοφύλακας Αldo Τeqja ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική της χώρας του στους Μεσογειακούς αγώνες και θα ενσωματωθεί με την ομάδα με την επιστροφή της στην Κύπρο. Επίσης δεν συμπεριλήφθηκαν οι Παναγιώτης Λινάρδος, Μάρκος Μιχαήλ και Νίκος Ευθυμίου οι οποίοι θα δοθούν με υποσχετική μετεγγραφή σε άλλες ομάδες.