Εισιτήρια με Δόξα με δώρο διαρκείας


Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ανόρθωσης ενημερώνει ότι κυκλοφορούν την Τετάρτη τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Δόξα και πως όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το συγκεκριμένο αγώνα, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοινωση:


Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι κυκλοφορούν αύριο Τετάρτη πρωί, τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας με τη ΔΟΞΑ που θα γίνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6μμ στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Τα εισιτήρια έχουν ορισθεί στην τιμή των 15 Ευρώ τα κανονικά, 10 Ευρώ τα μαθητικά και 1 Ευρώ τα παιδικά.

Όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το συγκεκριμένο αγώνα, θα μπουν σε κλήρωση (με βάση τους γραμμικούς κώδικες που θα περάσουν από το ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου του σταδίου) για να κερδίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας.

Αυτή είναι κίνηση που θα καθιερωθεί σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και κάποια δώρα που θα κληρωθούν μεταξύ των κατόχων καρτών διαρκείας εις ένδειξη εκτίμησης.

Ταυτόχρονα είναι και ένα θετικό μέτρο-κίνητρο για καταπολέμηση φαινομένων παράνομης εισόδου στο γήπεδο, την οποία κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο να αποφεύγει.

Στα πλαίσια της οικονομικής εκστρατείας του Συλλόγου και της μεγάλης ανάγκης εισροής εσόδων στο Σύλλογο, καλούμε τους φίλους της ομάδας να κατακλύσουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να στηρίξουν τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά την ομάδα μας. Η αγορά εισιτηρίου είναι μεγάλη βοήθεια προς την ομάδα και παρακαλούμε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης να αγοράσει εισιτήριο, ακόμα και εκείνους τους φίλους μας που για οποιοδήποτε λόγο δεν θα μπορέσουν να είναι παρών στο γήπεδο την Κυριακή.

Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται κανονικά στα ακόλουθα σημεία:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» - 24634114

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι - Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια