Αλ.Αλεξάνδρου : "Πενταψηφιος ο αριθμός του προστίμου"

Η συμπεριφορά των φίλων της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με την Ομόνοια απέφερε ένα βαρύ πρόστιμο για την ομάδα της Αμμοχώστου οπως ανέφερε στο Super ΣΠΟΡ FM, ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

Αναλυτικα οι δηλωσεις:


«Ενώπιον της Δικαστικής υπήρχαν τέσσερεις κατηγορίες που αφορούσαν συμπεριφορές και ενέργειες των οπαδών μας στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Το συνολικό ύψος από το πρόστιμο που μας επέβαλε η Δικαστική είναι σε πενταψήφιο αριθμό. Είναι πολύ βαρύ πρόστιμο ειδικά στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Αν παραπεμφθούμε ξανά για τις ίδιες ενέργειες το πρόστιμο θα είναι υπερδιπλάσιο ενώ θα υπάρξει και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Ο κόσμος θα πρέπει να σεβαστεί πρώτα και πάνω από όλα την ομάδα. Θέλουμε όμορφη ατμόσφαιρα αλλά πάντα σε κόσμια πλαίσια και να προστατέψει την Ανόρθωση. Η επόμενη παραπομπή θα είναι και ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Δεν έχουμε περιθώρια να πληρώνουμε πρόστιμα, ειδικά τώρα όπου πρέπει να βρούμε 1.100.000 ευρώ για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Είναι κρίμα να φορτώνουμε με κόστος το δικό μας σωματείο. Δεν είναι μόνο το οικονομικό κόστος για το σωματείο. Τίθεται θέμα ασφάλειας στα γήπεδα. Τώρα που είναι νωρίς καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να βρούμε τους τρόπους για να μηδενίσουμε όλα αυτά. Έχει και κόσμο που σε ντέρμπι φοβάται να πάει στο γήπεδο»

Αν έγινε κάποια συνάντηση με τους οργανωμένους...

«Έγινε και θα ξαναγίνει, όμως δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τον όχλο. Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να περάσουμε τα σωστά μηνύματα. Μια ενέργεια ενός ατόμου μπορεί να καταδικάσει μια ολόκληρη ομάδα».

Για τα αγωνιστικά ενόψει του ντέρμπι...

«Γκάλαμαζ, Οκκάς και Σιέλης δεν θα αγωνιστούν. Ο Σιέλης μπαίνει σιγά σιγά με την ομάδα και δεν αργεί η μέρα της επιστροφής του. Ο Βέγκα κάνει διπλές προπονήσεις για να είναι έτοιμος.

Για την προπώληση...

«Έχουμε ξεπεράσει τα 1000 εισιτήρια. Θέλουμε ένα κατάμεστο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είναι πολύ σημαντικό να έχει τον κόσμο στο πλευρό της η ομάδα».

Για τις τιμές στην μπουτίκ...  

«Η μπουτίκ έχει εκχωρηθεί σε εταιρεία από το εξωτερικό. Δεν αποφασίζει η Ανόρθωση για τις τιμές. Έχουμε προβεί σε ενέργειες για να πείσουμε την εταιρεία να κατεβάσει τις τιμές, κάτι που θα είναι και για το δικό τους όφελος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια