Παρουσιάστηκε το πλάνο


Με ανακοίνωση το βράδυ της Παρασκευής, η Ανόρθωση ενημερώνει για όσα έγιναν στην Έκτακτη Γενική και Καταστατική Συνέλευση του Σωματείου. Το νέο Δ.Σ παρουσίασε το τριετές πλάνο του ενώ έγινε γνωστή και η πλήρης σύνθεση του Συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοινωση:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Έκτακτη Γενική και Καταστατική Συνέλευση του Σωματείου, παρουσία  περίπου 100 μελών του Σωματείου.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Σωματείου έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας παρά την οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζει το Σωματείο. Ανάφερε ότι η εξυγίανση των οικονομικών του Σωματείου επιβάλλει επιμονή εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και υπομονή από τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης. Η πιστή προσήλωση και εφαρμογή στο τριετές οικονομικό πλάνο που έχει εκπονηθεί είναι το πλέον σημαντικό στοιχείο για την έξοδο από τα οικονομικά προβλήματα.

Ο Πρόεδρος παρουσίασε την πλήρη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Συμβουλίου ως εξαιρετική και ζήτησε πίστωση χρόνου έτσι ώστε να μπορέσει να παράξει έργο.

Το νέο Δ.Σ αποτελούν οι: Αχιλλέας Νικολάου (Πρόεδρος), Χρήστος Πουλλαϊδης (Αν. Πρόεδρος), Μάκης Κοντός (Αντιπρόεδρος), Ανδρέας Πουλλαϊδης (Αντιπρόεδρος), Πανίκος Πούννας, (Αντιπρόεδρος), Παύλος Ιωάννου (Αντιπρόεδρος), Φραντζέσκος Χατζήμιχαηλ (Εκτελεστικός Σύμβουλος), Πανίκος Χατζήπαντελης (Οικονομικός Σύμβουλος), Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ανδρέας Καλλένος, Θεόδωρος Τιμοθέου, Πανίκος Κυριάκου, Κωνσταντίνος Πιερίδης, Ανδρέας Ναθαναήλ, Χαράλαμπος Μανώλη.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση της οικονομικής κατάστασης του Σωματείου κατά την ημερομηνία παραλαβής καθηκόντων από το νυν Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και παρουσίαση των τρεχόντων υποχρεώσεων του Συλλόγου και προϋπολογισμός για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14. Ακολούθησε συζήτηση και ερωτοαπαντήσεις σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα και δόθηκαν εξηγήσεις για διάφορα θέματα. Στο τέλος της συζήτησης εγκρίθηκε ο ετήσιος προϋπολογισμός του Συλλόγου.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Χρίστος Πουλλαίδης ο οποίος μίλησε για το τριετές πλάνο που έχει εκπονηθεί. Ανέφερε ότι τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ είναι αμείλικτα αλλά ο Σύλλογος θα δώσει άπαν των δυνάμεων του για να ανταποκριθεί, ενώ διαβεβαίωσε ότι τα οικονομικά δεδομένα είναι μέσα στα πλαίσια που επιτρέπονται από τους νέους νόμους του Financial Fair Play. Τόνισε ότι η οικονομική εξυγίανση είναι υπόθεση όλων στο Σωματείο και πρέπει ο κάθε φίλος του Σωματείου να προσφέρει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Στη συνέχεια τέθηκαν υπόψη των Μελών της Γενικής Συνέλευσης διάφορες καταστατικές αλλαγές υπό τη μορφή εισήγησης, με σκοπό την καλυτέρευση και βελτίωση του Καταστατικού του Σωματείου. Οι καταστατικές αλλαγές που εγκρίθηκαν, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη δημιουργία Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου για εσωτερικό έλεγχο των οικονομικών διεργασιών, καθώς και την αναγκαστική πλέον παρουσίαση προϋπολογισμών προς έγκριση από την εκάστοτε Γενική Συνέλευση σε ετήσια βάση. Όλες οι καταστατικές αλλαγές θα καταγραφούν λεπτομερώς και θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε την τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή η οποία αποτελείται από τους Μιχάλη Χ’ Παντέλα, Τάσο Αναστασιάδη, Στέλλα Αντωνίου και επιλαχών μέλος το Γιώργο Κοσιή".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια