Η προπώληση για Αλκή στην Ανόρθωση ολα τα έσοδα

Όλες τις λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με την Αλκή ανακοίνωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης.

Aναλυτικα η ανακοινωση:


"Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι έχουν κυκλοφορήσει σήμερα τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας με την Αλκή που θα γίνει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6μμ στο στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα.

Τα εισιτήρια έχουν ορισθεί στην τιμή των 15 Ευρώ τα κανονικά και 10 Ευρώ τα μαθητικά. Τα παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας, ότι λόγω δεδικασμένης οφειλής της Αλκής προς το Σύλλογο μας έχει γίνει ειδική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, όπως όλα τα καθαρά έσοδα του αγώνα από εισιτήρια εισόδου καταλήξουν στην ομάδα μας. Ως εκ τούτου, η μαζική παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο και η αγορά εισιτηρίου είναι πολύ σημαντική για το Σύλλογο μας ο οποίος θα επωφεληθεί με ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό ενόψει και των οικονομικών κριτηρίων Σεπτεμβρίου.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας όπως προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους για τον αγώνα για αποφυγή ταλαιπωρίας
και όπως στηρίξουν την ομάδα μας στο γήπεδο με την θερμή παρουσία τους τόσο από αγωνιστικής όσο και από οικονομικής άποψης.

Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται κανονικά στα ακόλουθα σημεία:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» - 24634114

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι - Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια