Ανόρθωση vs Απόλλωνας 3-1 (pics&video)



Δεύτερο ντέρμπι, δεύτερη νίκη, δεύτερο 3-1, δεύτερο «νταμπλ» για τον Κολαούτι και κορυφή. Η ομάδα μας κατάφερε με τα ίδια συστατικά όπως και στην πρεμιέρα, δύναμη, πάθος, ψυχή και σωστή τακτική να κερδίσει και τον Απόλλωνα με 3-1.

Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ καλό Α' ημίχρονο όπου κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι.Η Ανόρθωση ήταν κατάφερε να φτάσει στο τέρμα με κεφαλιά του Κολαούτι στο 13′ μετά απο φάουλ του Κάλβο. Στο 31′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκονζάλο Γκαρσία, το οποίο κέρδισε ο Φοφανά σε ανατροπή από τον Ντανανάε.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και πέτυχε γκολ στο 59′ με κεφαλιά του Καρυπίδη μετά από κόρνερ.Η Ανόρθωση κατάφερε να φτάσει σε τρίτο τέρμα και πάλι με τον Κολαούτι στο 77’, μετά από κόρνερ από του Οχαγιον ενω ο Απολλωνας ητανα αυτος που πιεχε για να ισοφαρισει.

11αδα: Βαλβέρντ, Δημητρίου, Ζόρζε, Παβίτσεβιτς, Άντιτς, Κάλβο (62′ Αβραάμ), Αλέξα, Μάκος (69′ Οχαγιόν), Φοφανά, Γκαρσία, Κολαούτι (90′ + 2 Μπεν Σουσιάν).

Κίτρινες: Παβίτσεβιτς, Δημητρίου, Ζόρζε

Κλικ για δηλωσεις



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια