Έτσι θα λειτουργεί η εταιρεία

Η συγκέντρωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ σε μετοχικό κεφάλαιο που ορίστηκε ως απαραίτητη προϋπόθεση για την βιωσιμότητα της ποδοσφαιρικής εταιρίας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα ελέγχει το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου δεν αποτελεί εμπόδιο και εταιρεία θα γίνει και επίσημα από την 1η Ιουνίου . 




Στη Γενική Συνέλευση στις 17 Μαρτίου όταν με ποσοστό 86,3% τα μέλη έδωσαν "εντολή" για σύσταση ποδοσφαιρικής εταιρείας η διοίκηση άρχισε δουλειά με στόχο να πείσει ξένους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην ποδοσφαιρική εταιρεία της.

Το βασικό πλάνο λειτουργίας της εταιρείας  

Η ποδοσφαιρική εταιρεία δεν θα παρουσιάζει το παραμικρό οικονομικό έλλειμμα, αφού τα 15 εκατομμύρια ευρώ χρέος που υπάρχει σήμερα θα ανήκει στο σωματείο.
Οσο αφορά το χρέος του σωματείου τώρα αυτό θα μειώνεται σταδιακά εφόσον η εταιρεία θα καταβάλλει στο σωματείο λεφτά σαν τέλος διαχείρισης και αυτό το πόσο το σωματείο θα το πληρώνει για εξόφληση των οφειλών του.
Η εταιρείας δεν θα "φορτωθεί"προσωπικά δάνεια που έγιναν από το σωματείο αλλά αν κάποια από αυτά υπάρχουν στους λογαριασμούς του συλλόγου η εταιρεία θα πρέπει να τα εξοφλήσει και αυτά.
Τέλος η εταιρεία θα πληρώνει κάθε χρόνο ένα ποσό στο σωματείο για την χρήση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του σωματείου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για εξόφληση του δανείου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος µε το οποίο είχε αγοραστεί για την ανέγερση «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπολογισμοί για τους προϋπολογισμούς

Τα επόμενα 5 χρόνια η εταιρεία θα έχει κεφάλαιο ένα ποσό κοντά στα 9 εκατομμυρίων ευρώ αυτό προέκυψε από τον ελεγκτικό οίκο KPMG.
Για την σεζόν 2014 - 2015 η εταιρεία θα έχει ο προϋπολογισμό θα έχει έσοδα 3.75 εκατομμύρια ευρώ και έξοδα 6.5 εκατομμύρια ευρώ και θα αφήσει έλλειμμα 2.75 εκατομμύρια ευρώ.
Τη σεζόν 2015 - 2016  η εταιρεία θα έχει έσοδα 3.8 εκατομμύρια ευρώ και έξοδα 5.9 εκατομμύρια ευρώ και έλλειμμα περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Την σεζόν 2016 - 2017 το έλλειμμα θα φτάνει μόλις στα 100.000 ευρώ αφού η εταιρεία θα έχει έσοδα  3,8 εκατομμύρια ευρώ και έξοδα στα 3.9 εκατομμύρια ευρώ.
Την σεζόν 2017 - 2018 η εταιρεία θα έχει έσοδα 4.2 εκατομμύρια ευρώ και έξοδα στα 3.8 εκατομμύρια ευρώ και αντί ελλείμματος η εταιρεία θα έχει πλεόνασμα 400.000 ευρώ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια