Άλλες ειδήσεις : Αποστολή στην Ελβετία

Με προορισμό την Ελβετία αναχωρεί σήμερα το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής Νέων.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα λάβει μέρος στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 της UEFA για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και στην καινούρια του αποστολή θα επιδιώξει έντονη παρουσία με στόχο τον καλύτερο δυνατό απολογισμό.
Η Κυπριακή αποστολή θα εγκατασταθεί στη Λωζάνη μαζί με τις αποστολές των άλλων ομάδων του ομίλου μας, αλλά θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της από τη Νιόν.
Η πρώτη προπόνηση επί Ελβετικού εδάφους είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Η Εθνική μας κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο μαζί με το Ισραήλ, τη Γεωργία και την Ελβετία που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες.
Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 25/05 και το φινάλε στις 30/5.
Αναλυτικά το πρόγραμμα στον όμιλο μας:
Κυριακή 25/05
Νιόν: Ισραήλ - Κύπρος
Λωζάνη: Γεωργία - Ελβετία
Τρίτη 27/05
Λωζάνη: Γεωργία - Κύπρος
Νιόν: Ελβετία - Ισραήλ
Παρασκευή 30/05
Νιόν: Ισραήλ - Γεωργία
Λωζάνη: Κύπρος - Ελβετία
Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα εξασφαλίσει εισιτήριο πρόκρισης για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στην Ουγγαρία.

Στην αποστολή συμπεριλήφηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ Λάρνακας: Κυριάκος Παναγιώτου
ΑΕΛ: Ευάγγελος Γεωργίου
ΑΕΠ: Θωμάς Ιωάννου
ΑΛΚΗ: Σταυρινός Κωνσταντίνου, Φάνος Κατελάρης
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Παναγιώτης Λοϊζίδης, Ανδρέας Μακρής
ΑΠΟΕΛ: Χρίστος Τζιάμμας, Βασίλης Παπαφώτης
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ανδρέας Φράγκου
ΑΡΗΣ: Παναγιώτης Κωνσταντίνου
ΕΝΠ: Λοίζος Κοσμά, Ανώνης Κουμή
ΕΡΜΗΣ: Γιώργος Κατσιατή
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ιωάννης Κούσουλος
ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Ανδρέας Καρώ
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ανδρέας Παναγιώτου, Παναγιώτης Θεράποντος

Δηλώσεις

«Από την πρώτη στιγμή που εξασφαλίσαμε το εισιτήριο της πρόκρισης οι απαιτήσεις φυσιολογικά αυξήθηκαν και θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και σε αυτή τη φάση, όπου τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα.

Για να πετύχεις το κάτι παραπάνω πρέπει να είσαι έτοιμος να το κυνηγήσεις και μας περιμένει σκληρή δουλειά μέσα από κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Η συμμετοχή και μόνο σε αυτή τη φάση αποτελεί επιτυχία για τους νεαρούς διεθνείς μας που θα έχουν την ευκαιρία για νέες εμπειρίες σε πιο δύσκολο επίπεδο αγώνων.

Κληρωθήκαμε σε όμιλο που συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες και για να δημιουργηθεί η προοπτική της καλής παρουσίας θα πρέπει απαραίτητα να παρουσιάσουμε δυνατό σύνολο.

Σε τέτοιο επίπεδο αγώνων η αμυντική συμπεριφορά θα πρέπει απαραίτητα να λειτουργήσει άψογα και με την αποτελεσματικότητα μας να γίνουμε απειλητικοί για να έχουμε ελπίδες», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Σταυρινός και συνεχίζοντας την αναφορά τους για τους αντίπαλους της Κύπρου προσθέτει:

«Σε αυτές τις ηλικίες τα ονόματα δεν καθορίζονται από το πόσο καλές είναι οι ομάδες σε επίπεδο ανδρών. Αν πάρουμε για παράδειγμα τη Γεωργία, τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει εξαιρετικές παρουσίες και με συνεχόμενες παρουσίες και πέραν των προκριματικών φάσεων.

Πιστεύω όμως ότι το πιο σημαντικό και αυτό που θα μετρήσει περισσότερο θα είναι η δική μας ετοιμότητα. Τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο.


Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το κάτι παραπάνω πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και πολύ καλά διαβασμένοι».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια