Άλλες ειδήσεις : Στην Ιαπωνία η Εθνική, αύριο αρχίζει η προετοιμασία (δηλώσεις Κωνσταντίνου Μακρίδη)

Στην πόλη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαϊου στο Στάδιο Saitama 2002 την Εθνική Ιαπωνίας σε φιλικό αγώνα. 







Η προετοιμασία της Εθνικής θα αρχίσει αύριο το πρωί αφού σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν λόγω του κουραστικού ταξιδιού.

Ο αγώνας της Τρίτης θα αρχίσει στις 13:30 ώρα Κύπρου, 19:30 ώρα Ιαπωνίας με τηλεοπτική κάλυψε από τη Cytavision.

Η αποστολή της Εθνικής μας βρίσκεται στην Ιαπωνία μετά από πρόσκληση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, που ως γνωστό προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με δηλώσεις του σε Ιαπωνικά ΜΜΕ στο αεροδρόμιο, ο Κωνσταντίνος Μακρίδης τόνισε πως η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το φιλικό της Τρίτης με κάθε σοβαρότητα και θα προσπαθήσει να φανεί αντάξια του φημισμένου αντιπάλου της.

"Είναι τιμητικό για εμάς το γεγονός ότι θα παίξουμε φιλικό αγώνα σε αυτό το επίπεδο και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που θα υπάρχουν, παρά το γεγονός ότι είναι μια δύσκολη περίοδος από αγωνιστικής πλευράς για όλους τους ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας", ήταν η τοποθέτηση του Μακρίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια