Άλλες ειδήσεις : Παρέδωσε το φύλλο αγώνος ο Μασιάς

Παρέδωσε το βράδυ της Κυριακής το φύλλο αγώνος ο διαιτητής του ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Μασιάς, στο οποίο έχει καταγράψει όλα όσα συνέβησαν στον διακοπέντα αγώνα και όπως είχαμε αναφέρει, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για την ΑΕΛ.





Όπως αναφέρεται σ' αυτό, ο Μασιάς αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα επειδή ένιωθε ότι δεν υπήρχε ασφάλεια, αφού ούτε η Αστυνομία μπόρεσε να του εγγυηθεί γι' αυτήν.

Οι λόγοι στους οποίους στηρίχτηκε για να διακόψει οριστικά τον αγώνα, όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνος, είναι οι εξής:

1) Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα έπεσε από την κερκίδα της ΑΕΛ κροτίδα υψηλής ισχύος η οποία τραυμάτισε δύο υπάλληλους του συνδρομητικού καναλιού Cytavision με αποτέλεσμα να μεταβούν στο νοσοκομείο, ενώ από την ίδια κροτίδα τραυματίστηκε ελαφρά ο βοηθός διαιτητής, Πάμπος Χαραλάμπους.

2) Ο τραυματισμός του Κακά από την κροτίδα υψηλής ισχύος που έπεσε από την κερκίδα της ΑΕΛ.

3) Το γεγονός πως κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών καθώς και των υπολοίπων που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο.

4) Το γεγονός πως η Αστυνομία δεν μπορούσε να του εγγυηθεί πως δεν θα έπεφταν εκ νέου αντικείμενα από την κερκίδα της ΑΕΛ.

5) Τα αντικείμενα που έπεσαν από την εξέδρα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, στο 47' (δίλεπτη διακοπή), με στόχο μέλη της Αστυνομίας που ήταν πίσω από τη φυσούνα.

Ο υπεύθυνος αξιωματικός της Αστυνομίας που ανέφερε στον Μασιά πως δεν μπορεί να του εγγυηθεί την ασφάλεια, ήταν το ίδιο άτομο που ενημέρωσε τον ρέφερι της αναμέτρησης για το γεγονός πως ο Κακά μετέβη στο νοσοκομείο. Πριν αυτό γίνει, ο τέταρτος διαιτητής ενημέρωσε τον Μασιά για τη σοβαρότητα της κατάστασης του ποδοσφαιριστή καθώς και το τί συνέβη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια