Άλλες ειδήσεις : Χωρίς εισιτήριο με απόφαση του διοικητή της ΜΜΑΔ!

Έγινε κι αυτό το Σάββατο στο Τσίρειο. Με παρέμβαση του διοικητή της ΜΜΑΔ, Σάββα Χρίστου, πέρασαν στην δυτική κερκίδα καμιά 30αριά οπαδοί χωρίς εισιτήριο!









Η καταγγελία επιβεβαιώθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας του σταδίου κ. Ανδρέα Κωνσταντινίδη. Μάλιστα ο διοικητής της ΜΜΑΔ, όπως ανέφερε στις αρχές του Τσιρείου, αυτό το έκανε για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια!

Πως έχει όμως το συγκεκριμένο περιστατικό: Ενώ πλησίαζε η ώρα του αγώνα και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ (που είχαν εισιτήριο) πέρασαν στην δυτική κερκίδα, μια ομάδα ατόμων (30 περίπου) προσπάθησε να εισέλθει της εισόδου, ανεπιτυχώς. Ο άνθρωπος του Τσιρείου που ήταν στην είσοδο, όπως και αστυνομικοί που ήταν παρόντες, δεν τους επέτρεψαν να περάσουν στην εξέδρα, αφού δεν είχαν στην κατοχή τους εισιτήριο.

Με την πάροδο μερικών λεπτών επανήλθαν και χρησιμοποιώντας το όνομα του διοικητή της ΜΜΑΔ έκαναν μια δεύτερη προσπάθεια να εισέλθουν, όμως και πάλι ανεπιτυχώς. Τότε, ο κ. Σάββα Χρίστου πήγε επί τόπου και επέβαλε την είσοδο των συγκεκριμένων ατόμων.

Μάλιστα, όταν ο υπεύθυνος στην θύρα 2 του Τσιρείου προσπάθησε να αντισταθεί και να παρεμποδίσει την είσοδό τους, ο κ. Χρίστου έγινε πιο έντονος και δεν δέχθηκε καμιά εξήγηση. Τότε, ειδοποιήθηκαν και οι αρχές του σταδίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια