Άλλες ειδήσεις : Απόψε η αναχώρηση της Εθνικής Ανδρών για την Ιαπωνία

Απόψε, στις 20:20 η αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής Ανδρών για την Ιαπωνία. Η Εθνική μας θα μεταβεί στον τελικό της προορισμό με ενδιάμεσο σταθμό στο Ντουμπάι. Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.


Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου κάλεσε 24 ποδοσφαιριστές. Οι 23 θα αναχωρήσουν σήμερα με την αποστολή ενώ ο Βίνσεντ Λαμπάν θα ενσωματωθεί με την αποστολή την Πέμπτη 25 Μαΐου λόγω της συμμετοχής της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου Ρουμανίας.
Στην Ιαπωνία η Εθνική θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις το Σάββατο, μια προπόνηση την Κυριακή και μια τη Δευτέρα.
Πριν την προπόνηση της Δευτέρας ο προπονητής της Εθνικής Πάμπος Χριστοδούλου θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου.
Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 τοπική ώρα (11.30 το πρωί ώρα Κύπρου).
Ο αγώνας Ιαπωνίας - Κύπρου θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαΐου στις 19:30 (τοπική ώρα, 13:30 ώρα Κύπρου) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.
Σε Συνέντευξη Τύπου για την αποστολή της Εθνικής Ανδρών στην Ιαπωνία μίλησαν σήμερα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και A' Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Χάρης Λοϊζίδης και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών κ. Πάμπος Χριστοδούλου.
«Είναι πολύ τιμητικό για εμάς το γεγονός ότι η Ομοσπονδία της Ιαπωνίας μας απηύθυνε πρόσκληση για ένα τέτοιο φιλικό παιχνίδι. Οι Ιάπωνες προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ήδη εξαντληθεί. 
Επειδή γράφονται και ακούγονται διάφορα, θέλω να πω πως, ως Ομοσπονδία δεν θα επωμιστούμε κανένα κόστος για το φιλικό αυτό. 
Η Cytavision θα δώσει την ευκαιρία στους Κύπριους φιλάθλους να δουν τον αγώνα και την ευχαριστούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λοϊζίδης.
Επίσης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική Νέων U-19 η οποία αύριο αναχωρεί για την Ελβετία για να συμμετάσχει στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. «Έχουμε πολύ καλό υλικό σε αυτή την ομάδα και της ευχόμαστε ότι καλύτερο», είπε ο κ. Λοϊζίδης.
«Η Εθνική Ιαπωνίας είναι μια ομάδα με φοβερή ταχύτητα ενώ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 
Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα αφού προετοιμαζόμαστε για τους δικούς μας επίσημους αγώνες το Σεπτέμβριο. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του φιλικού στην Ιαπωνία, το σημαντικό είναι το πώς θα το διαχειριστούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Πάμπος Χριστοδούλου. 

Αναλυτικά η κλήση της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό στην Ιαπωνία:
ΑΕΚ Λάρνακας: Νέστωρ Μυτίδης
ΑΕΛ: Μάριος Νικολάου
Ανόρθωση: Βαλεντίνος Σιέλης
ΑΠΟΕΛ: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Νικόλας Ιωάννου, Πιέρος Σωτηρίου
Απόλλων: Γιώργος Μερκής, Αγγελής Χαραλάμπους, Μάριος Στυλιανού
Άρης: Πάνος Κωνσταντίνου
Δόξα Κατωκοπιάς: Γιώργος Οικονομίδης
ΕΝΠ: Χριστάκης Μάστρου, Γιώργος Αρέστη
Ερμής Αραδίππου: Ανδρέας Παπαθανασίου
Ομόνοια Λευκωσίας: Γιώργος Εφραίμ, Ονησίφορος Ρουσιάς, Χάρης Κυριάκου
Χαλκάνορας: Γιώργος Λοΐζου
Λειβαδειακός: Ηλίας Χαραλάμπους
AFC Astra Giurgiu:Βίνσεντ Λαμπάν
Metallurg Donetsk: Κωνσταντίνος Μακρίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια