Άλλες ειδήσεις : Πρεμιέρα με Ισραήλ για την Εθνική Νέων

Η προσπάθεια της Εθνικής μας στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 αρχίζει σήμερα νωρίς το απόγευμα (15:00) με αντίπαλο το Ισραήλ.







Η Κύπρος συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Elite round και φέτος συμμετέχει στον τρίτο όμιλο μαζί με την Ελβετία, που φιλοξενεί όλους υους αγώνες, την ομάδα της Γεωργίας και το σημερινό μας αντίπαλο.

Οι νεαροί διεθνείς μας φιλοδοξούν να αρχίσουν τις δύσκολες υποχρεώσεις με θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουν στη διοργάνωση με περισσότερες απαιτήσεις.

«Σίγουρα κάθε ξεκίνημα είναι σημαντικό και με θετικό αποτέλεσμα θα δημιουργηθούν καλύτερες προοπτικές για τη συνέχεια. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη και η πορεία αυτής της ομάδας έδειξε πως μπορούμε να έχουμε έντονη παρουσία και σε αυτή τη φάση», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ανδρέας Καρώ.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας ολοκληρώθηκε χθες χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Σταυρινός θα ανακοινώσει την ενδεκάδα το μεσημέρι.

Στην έδρα της UEFA

Η Εθνική μας θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της από το Στάδιο Colovray, που βρίσκεται στη Νιόν και από το 2010 χρησιμοποιείται για τις ανάγκες εκπαιδευτικών σεμιναρίων της UEFA αλλά και για διοργανώσεις μικρών ηλικιών.

Το Στάδιο είναι χωρητικότητας 6,800 θέσεων και το 2001 για πρώτη φορά γέμισε σε φιλικό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Το Στάδιο λειτουργεί από το 1991 και χρησιμοποιείται ως έδρα από την τοπική FC Stade Nyonnais.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Φιλανδός Jari Järvinen (διεθνής από το 2012) με βοηθούς τον συμπατριώτη του Sami Nykänen και τον Ελβετό Vital Jobin.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ελβετός Pascal Erlachner και παρατηρητής αγώνα και διαιτησίας ο Ιρλανδός Patrick Kelly.

Σήμερα στις 17:00 στη Λωζάνη για τον τρίτο όμιλο θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της Ελβετίας με την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια